Цитирай Първоначално написано от yakuza_
Слави, че се е взел на сер., взел се е, но каза и доста верни неща днес например каза точно това, че той говори по следния начин: Аз дадох от еди си какви "негови" пари.
Стига да се върши работа маниера му на говорене ще успеем да го преглътнем. От миналото правителство си въртяха, сукаха и чешаха езиците, пък виж какво направиха. А това, което е казал Слави го повтаря на всяко свое второ предаване. Помня, че Слави кани Бойко още когато въпросният беше кмет. Какви ли не провокации си смукаха от пръстите с цел да го разпънат на кръст, но в крайна сметка копче не можаха да му кажат. Слави тактично изчака Борисов да излезе и си даде компетентния коментар - след всичките му отговорени въпроси той каза "Виждаш ли го как говореше "АЗ, АЗ, АЗ". Според мен в шоуто на Слави половината пъти им се получава политическата сатира, но в останалите случаи - не. Че е шоумен Трифонов няма спор, но като политик не мога да го приема.

Аз дочух, че от Шоуто на Слави са изпратили покана Бойко пак да им гостува, но още не им бил отговорил. Ще ми е интересно да го видя втори път в предаването.