- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко vs Слави
Стига да се върши работа маниера му на говорене ще успеем да го преглътнем. От миналото правителство си въртяха, сукаха и чешаха езиците, пък виж какво направиха. А това, което е казал Слави го повтаря на всяко свое второ предаване. Помня, че Слави кани Бойко още когато въпросният беше кмет. Какви ли не провокации си смукаха от пръстите с цел да го разпънат на кръст, но в крайна сметка копче не можаха да му кажат. Слави тактично изчака Борисов да излезе и си даде компетентния коментар - след всичките му отговорени въпроси той каза "Виждаш ли го как говореше "АЗ, АЗ, АЗ". Според мен в шоуто на Слави половината пъти им се получава политическата сатира, но в останалите случаи - не. Че е шоумен Трифонов няма спор, но като политик не мога да го приема.Първоначално написано от yakuza_
Аз дочух, че от Шоуто на Слави са изпратили покана Бойко пак да им гостува, но още не им бил отговорил. Ще ми е интересно да го видя втори път в предаването.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.