- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с 2 момчета :D
Хеей хора знаеме се отдавна-винаги съм от страната на даващите съвети,ноо вече не![]()
Проблемът-харесвам един добър мой приятел.Мисля да го поканя на бала...
Но един друг ме харесва и иска да излизаме и тн.,но АЗ не искам.По цял ден си мисля за момчето,което харесвам.Как да отрежа другия?По някакъв по -мил начин.
Тъпа е темата амааа искам малко помощ.
Love ya
Мисля си,че има голеееми илюзии и там е проблемът-като му ги разбия.Първоначално написано от winterfresh4o
Угажда ми,прави каквото кажа,НО не го харесвам damn it![]()
Мерси пич
Е толкова ли неможе да му кажеш,че нещата между вас двамата няма да се получат.И това е.Ако не разбере направо с голямата ножица. ахах
Първоначално написано от SkylineDrift
по принцип не съм от тия,които режат на месо.Ако разбираш какво имам предвид
Eми пич-достатъчно се жетрвам,че се правя на мила с него.Не го харесвам,харесвам друг-насила любов няма .Знам точно какво искам.Първоначално написано от winterfresh4o
Той ако поиска постоянно може да излиза с мене и пак да не му дотегне :/
И при мен веднъж беше така.Казах му съвсем спокойно и мило , че не искам да съм с него , защото харесвах друг , но той реагира по доста остър начин.Всичко зависи от въпросното момче. Джъст трай
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
оки мерси за отговораПървоначално написано от Sunshineeee
ще трайвам![]()
както и да кажеш няма да реагира добре
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
казваш на момчето което те харесва но ти не го харесваш да не си прави илюзии напразно,че между теб и него нищо не може да стане,че се виждаш с друг би трябвало да разбере ако не ти пука особено за него трябва да покажеш че ти пука поне малкокофти е ама ко да се прави
![]()
Като не харесваш единия, казваш му го в прав текст, пък да става к'вото ще. Дано имаш успех с другото момче. Не се притеснявай да казваш това, което мислиш.
MeрсиПървоначално написано от VampireGirl666
![]()
Тенкс и на другите {HUG}
И едно мнение от мен - не се притеснявай да го зарежеш! Все пак, ако оставиш той да те харесва без да си му казала, че ти не го харесваш, той ще е в непрекъснато заблуда и лъжа!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Виж ко,момчетата по принцип не схващаме много от намеци...по-добре му го кажи направо и толкова.Не трудно.
бъди честна, кажи че си болна от спин
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
винаги си ме радвал ,Бикселе
![]()