.
Отговор в тема
Страница 10 от 39 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 976

Hybrid View

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Виждам, че с водата от коприва се изсветлява. Някой знае ли как мога да я потъмня?

Искам да попитам за шапмоан за боядисана коса.. Ако ви интересува - на кичури съм, косата ми е светло кестенява, кичурите са руси. Косата ми не е суха, лесно се омазнява. Казвайте бързо, че след 2 часа трябва да си взимам.

Искам да попитам, ако някой може да ми каже: в последно време много често засичам в интернет обяви, че се продава коса за удължение, която може да се третира като естествена, но не е такава, някой ползвал ли е? Може ли да ми дадете съвет дали, ако си взема такава коса, всъщност ще е добре, ще изглежда ли като естествена, ще мога ли наистина да я третирам и така нататък, всичко, което знаете, благодаря предварително!
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

За да не правя нова тема може ли да попитам дали е лошо,когато са ми цъфнали крайщата(а това е през 2,3 седмици) да си ги махам сама с ножичка?

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от bepsity
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Някой може ли да ми каже хубав шампоан за мазна коса или някаква маска, без значение?
    Всеки шампоан действа различно на всяка коса.. но за мазна мисля.. че Clear и Orzene са най- добри
    Орзен за мазна коса ми помогна МНОГО!
    От известно време го използвам и мога да кажа, че е най-добрият шампоан на който съм попадала.
    И на мен орзен ми помогна г/д,но фруктис с мента,за пърхут и мазна коса е страшен направо.

Здравейте! Моля за съвет! Значи..косата ми е къдрава (за жалост) !!! Сега съм 8 калс... в 6 направих ОГРОМНАТА грешка да се подстрижа до над раменете-демек много късо обаче като се изкъпах и като се видях в огледалото си казах че така не мога да ида на училище и пробвах с пресата.(ОГРОМНА ГРЕШКА) От тогава (това са 2 години) косата ми не е мръднала на дължина..а не знаете колко много искам да порасне и да мога да си я намачквам с пяна.Омръзнало ми е от тая преса..косата ми е като слама връхчетата ми отдолу са като разклонения на 100 годишно дърво и много рядко ходя да ги обирам тъй като тя не расте и колкото по често я подстригвам толкова по къса става.МОЛЯ ВИ кажете ми какво да направя за да порасне по бързо или ми кажете как да я правя за да е хубава и къдрава.Използвах хининовата вода-разлика не видях.Сега използвам тривитаминола от него малко ми блясна косата може би и в растежа има мааалка разлика но расте прекалено бавно и аз като я изправям няма ефект от тези неща които ползвам.Много ми е мъчно защото всички мои приятелки бяха с къси коси като мен а сега им пораснаха въпреки че се изправят като мен всеки ден .Много иксма дълга коса за да си правя разни прически а с късата съм една и съща вече 2 години (искам да е и по-дъла защото от най-малката влага навън косата ми се къдри и ставам като овца,да не говорим и за мъгла...чак запичвам да плача като вися че е мъгливо навън) МОЛЯ ВИ ПОМОООООООООЩ !!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    За да не правя нова тема може ли да попитам дали е лошо,когато са ми цъфнали крайщата(а това е през 2,3 седмици) да си ги махам сама с ножичка?
    М не мисля , че е лошо , аз така на месец - два самичка си махам цъфтежите :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от TeddyGeorgieva
    ...искам да е и по-дъла защото от най-малката влага навън косата ми се къдри и ставам като овца,да не говорим и за мъгла...чак запичвам да плача като вися че е мъгливо навън) МОЛЯ ВИ ПОМОООООООООЩ !!!!!!!!!!!
    Теди, предприела си правилните стъпки! Като цяло няма кой знае какво повече да направиш. Косата при хората расте г/д с еднаква скорост, но все пак можеш да 'побутнеш' малко.

Освен хининова вода има и хининов шампоан. На Milva такъв, струва около 1.50лв. и върши страхотна работа.

Освен това трябва да ходиш супер сериозно на фризьор - на всеки месец-два, за да се махат цъфтящите връхчета по най-бързия начин.

Много важен за косата е бета керотина (провитамин А). Има го в зелето, спанака, морковите, пъпеша, марулите, броколите...

А иначе за къдренето няма 100% оправия, но аз съм доволна от оранжевата терапия на Avon - тя ми държи косата права.

Бъди търпелива, няма да стане светкавично.

Някой ползвал ли е шампоан на Dove и доволен ли е? Попринцип единствения, който харесвам най-много е Елсев 5, но напоследък го ползвам често и трябва да го сменя вече.Нивеата също ми харесваше в началото, но взе да ми омазнява косата после.Насочила съм се към Dove, защото другите им продукти са наистина хубави и предполагам, че и със шампоана ще е същото, но все пак някой, ако го е ползвал, да каже
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Много ти благодаря Bonbonenata. Ще потърся този шампоан и се надявам да ми помогне !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз преди имах много хубава и гъста коса,но започнах да си я изправям и тотално ми се прецака.Толкова зле стана,че отидох на лекар,за да ми изпише нещо за да се спре косопада,който е из цялата глава,а не на определени места.Нещата струваха към 100 лв и имаше ефект,но трябваше да се подстрижа късо(над раменете).После ми порасна,но загуби форма и трябваше пак да я подстрижа,този път не толкова късо,но пак си е над раменете.Проблема е ,че сякаш косата ми вече не се влияе от медицинския шампоан и пак започна да пада.Аз започнах да си слагам кристали за коса и отначало беше супер,но сега след като се изкъпя косата ми става ужасно суха докато е още мокра...няква сухота усещам и много пада.
    Дали да си потърся някой друг шампоан като Глис Кюр?Страх ме е да не опада още повече.
    Искам нещо,което да я заздрави,за да не пада и да ускори растежа й.Имате ли идеи?

След като медицинския шампоан не върши работа, не мисля, че Гарие, Шварцкоп и т.н. ще ти помогнат Аз ти предлагам да пробваш продукти с кератин - основна съставка на косата. Например EKS cosmetis имат някаква кератинова терапия или нещо от L`Oreal Professional (или др професионална марка). Ето тук има техни продукти.

:)

Може ли да ми кажете какво мислите за мойта коса. Благодаря предварително )) :P :P http://www.album.bg/priatelkite/images/26190363/ http://www.album.bg/priatelkite/images/27404409/

Mirelaa Предполагам че си я накъдрила с нещо (преса,ролки,маша) и МНОГО МИ ХАРЕСВА ! Точно такава коса искам с такава дължина.За да може като я накъдря да не старчи и да стои както аз искам.Много ми харесва на мен лично но много бих искала да ти видя естествената коса смисъл без преси и такива неща.Интересно ми е просто

Цитирай Първоначално написано от TeddyGeorgieva
    Mirelaa Предполагам че си я накъдрила с нещо (преса,ролки,маша) и МНОГО МИ ХАРЕСВА ! Точно такава коса искам с такава дължина.За да може като я накъдря да не старчи и да стои както аз искам.Много ми харесва на мен лично но много бих искала да ти видя естествената коса смисъл без преси и такива неща.Интересно ми е просто
    Това ми е естествената коса,тя си ми е къдрава по рождение,а преси избягвам да използвам даже въобще не я изправям, 1-2 в годината най-много, смисъл съвсем рядко. Гледам да я поддържам със спрей и маски по 1 път в седмицата. Иначе много ти благодаря!

Страшна е Мирела Завиждам тиии за косата,поне има форма,не като моята..и съм принудена ако не да я изправям,то вафли да правя,щото обема ми е нулев.

[quote="CupcakeMonster"]Страшна е Мирела Завиждам тиии за косата,поне има форма,не като моята..и съм принудена ако не да я изправям,то вафли да правя,щото обема ми е нулев. [/quot
    Благодаря !

Бих искала да попитам нещо .. Преди да се изправя или накъдря , какво да си слагам , за да може да ми държи повечеко време ? Но , не бих искала да е лак ! Ако някой е ползвам приемам и снимки
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    Бих искала да попитам нещо .. Преди да се изправя или накъдря , какво да си слагам , за да може да ми държи повечеко време ? Но , не бих искала да е лак ! Ако някой е ползвам приемам и снимки
    Нищо друго не слагам, освен нещо, което да ми я защитава / ползвам спрея на SYOOS и едно на L'oreal /. На тях пише, че косата стои по-дълго права, но аз не намирам разлика . Ако пресата ти е с приставки, не очаквай с тези продукти да ти държи перфектно изправена косата повече от 2 часа !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    За изправяне си слагам терапията за права коса на Avon /оранжевата/.

Благодаря ви много за мненията
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Banned Мега фен
    може ли да споделите с тривитаминола колко г/д. ви расте косата за 1 месец мерси предварително

Не исках да правя нова тема и гледам тази се отнася за коси и искам да питам къде може са ки намеря бои за коса с марката manic panic . Ако има да се поръчва по интернет още по-добре , но може просто да ми посочете град и място къдего ги има . Много е важно за мен . Благодаря предварително

Град
    Los Angeles
    Найс..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си