- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
Не го прави. Това е бебешка косичка, с времето се маха.Първоначално написано от SunT
Искам само да попитам според вас дали ще ми се отрази добре на косата, ако пробвам това:
В чаша с вода разтворете две таблетки аспирин с витамин С. Измийте косата си с шампоан и балсам, както обикновено, изплакнете с вода и накрая допълнително с водата от чашата – без да изплаквате след това.
Благодаря !! Ами слагам в седмицата по 1 път домашна маска с яйце задължително,зехтин и мед, След къпане я пръскам с подхранващ спрей на Gliss и сега мисля да си взимам активатор за къдрици.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
ЗдравейтеИскам да ви попитам за идеи за прическа,която мога сама да си я направя,подходяща за изискана вечер.
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Дошла ми е поредната шантава идея в главатаа.Решила съм да се боядисам руса!Майка ми е съгласна,но след като слуша 1 час приказките на сестра ми как било вредно вече не е толкова навита.Та въпроса ми е:има ли безвредни бои и кои са те?
We work in dark and we do what we can>>>
Не можем да ти кажем така. Аз обаче аспирин не бих си сложила на главата.Първоначално написано от sunshine01
Може да пробваш първите две прически от тук и това.Първоначално написано от alehole
Напълно безвредни бои няма. А говорим ли за изрусяване /особено ако естествената ти коса е по-тъмна/ - още повече.Първоначално написано от smile4eto
Имам въпрос по-скоро свързван с преса за коса ,но реших да питам тук,за да не правя нова тема,че станаха много свързани с изпраянето.Така ...Косата ми е много гъста , на много пластове и се изправя много трудно.Старата ми преса е на Braun , но не съм много доволна от нея.Като я изправя и още на 5мин. , когато съм излязла навън ,вече се е развалила.Започва да стърчи на всички страни и става още по-зле дори и от естествената ми коса.Може би е от влагата,но дори когато и сложа лак става много твърда и пак почва да се извива.Затова искам да си купя нова преса,този път да е по-професионална,но не знам коя да избера.Спряла съм се на Philips или на Regminton,но не знам коя от тези е по-добра:
Philips SalonStraight Sonic HP4666
Philips HP8310
Remington S6500 Sleek and Curl
Ако нито една не става,може ли някакви съвети коя преса да си избера.
и аз се чудя....ще се радвам ако някой помогнеПървоначално написано от sunisup
![]()
Аз съм чувала доста добри отзиви за Remington като цяло и то от фризьори![]()
Първоначално написано от julinkata3
Philips HP 8310 имам я и съм страшно доволна.Взимай си я няма да съжаляваш.![]()
Здравейте, темата е уникална.. браво на всички виАз винаги съм имала проблем с цъфтежа на косата (преди я и боядисвах и това допълнително усложняваше нещата, след време спрях оставих си естествения цвят на косата, но пак си имаше цъвтеж) и бях чела някъде из нета за маска с тревитаминол, че помага за разтежа и за цъвтежа.Започнах да я правя тази маска всяка седмица по 1 2 пъти, като в маската слагах 1 суп лъжица ракия, 1 жалтък, оцет, мед, кисело мляко, 2 суп лъжици тревитаминол, зехтин или бадемово масло и чесно казано след 1 месец имаше ефект.Цъвтежа много намаля, косата ми расте доста по - бързо, има много хубав блясък, ябе доволна съм.Ако някой иска може да пробва.А гледам нагоре едно момиче се чуди дали да се боядисва руса, мила мога да ти кажа, че това ще бъде най - голямата грешка, която можеш да направиш после оттърване от това русото няма докато не падне.. ено, че ще си разсипеш коста, друго, че ще ти омръзне, и трето, че през 2 седмици трябва да даваш пари за бои!А аз имам един въпрос вие как си къдрите косите.За пресите видях, че се чудите, аз имам преса на Belissima и ви казвам, че е страхотна, изправя перфектно , загрява за 40 сец до 200 градус и къдри, много е добра.
Здравейте. Аз имам малко по-странен проблем. Косата ми е гъста и отзад винаги стърчи. Питах фризиорката защо е така и как мога да го махна, но тя не ми отговори. Въпроса ми е мога ли по някакъв начин да го залижа (така да се каже)?
С това обяснение и ние няма как да ти отговорим и какво подяволите означава това "да го залижа"Защо непробваш да я изправяш с преса, или ако неискаш да я гориш изправяй само този "стърчащт" участък
![]()
Не знам дали това е точно за тукно днес ходих да гледам "Карибски пирати 4" и много ми хареса косата на Пенелопе Круз. Не мога да намеря много хубава снимка,но ето няколко:
http://clothesonfilm.com/wp-content/...t-Disney-1.jpg
http://www4.images.coolspotters.com/...es-gallery.jpg
http://operationkino.net/wp-content/...shane_01-1.jpg
Някой да знае как се прави? Прилича ми като с маша,но седи по-небрежно![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Намен чесно казано не ми прилича на нищо, даже се чудя какво ти е направило впечатление в тази така наречена от теб "прическа" .Не е правено нито с маша, нито с преса, по скоро е сложена пяна или лак леко е намачкана косата и е изсушена със сушоар.
Не съм казала,че е прическа.Може и да е направена така,но сигурно естествената й коса не е много къдрава.Аз ако си намачкам косата с пяна и я изсуша ще заприличам на къдрава овчицаПървоначално написано от glezenata13
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Ххахахаха аму незнам може и така да се получи.Междо другото подстригах си бретон и страшно много ми ходи![]()
Ако си с права коса ( и аз съм с такава ) Просто излез от банята, и когато косата ти е на 40 % мокра, намачкай я хубаво с пяна и изсуши със сешоар. Гарантирам, че ще е същия ефектът.
Toни наистина ти е мноого хубава косата,какви грижи полагаш?![]()
• Обичай,за да те обичат! •
какви продукти използвате за да предпазите косата си от слънцето през лятото?
ами аз си поръчах шампоан с UV-филтър .. кристали ползвам също с UV-филтър..много маски и така..Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
![]()
Че тя косата й на Пенелопе е отврат, на нищо не мяза. Моята е такава попринцип, затова я изправям или къдря.
Да ми препоръчате шампоан за хвърчаща коса, че моята наистина е хвърчаща![]()
Toва според мен си е влажна коса..на мен така ми се получава като излизам от басейн/море и докато се пека и леко почва да съхне и изглежда абсолютно същата!Първоначално написано от cAnDyYy
• Обичай,за да те обичат! •
или леко начупена в краищата с лак или вакса мисля че ще се получи такаПървоначално написано от xSANYAx
![]()