.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Здравейте! Имам един въпрос, надявам се да не ви се стори глупав, но никъде не намирам информация по тази тема. Преди се бях къносвала с Арома (тъмен кестен) и бях много доволна от резултата, но бързо се отми. Сега мисля да пробвам с индийската къна, http://krem-za-men.de31.com/images/3401_5100/3837.jpg но черното ме притеснява - според мен ще стане много тъмна. Та исках да попитам, пробвали ли сте да смесвате два цвята къна? Ясно ми е, че тази къна не е естествена и има и химикали в нея, но резулатът е много по-добър отколкото с боя и се чудя как да получа резултат като този с Арома, но по-траен. За целта си наумих да смеся черно и кафяво, но се чудя дали ще се получи нещо. Вие смесвали ли сте и доволни ли сте като цяло от тази къна?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream Виж мнението
    Здравейте! Имам един въпрос, надявам се да не ви се стори глупав, но никъде не намирам информация по тази тема. Преди се бях къносвала с Арома (тъмен кестен) и бях много доволна от резултата, но бързо се отми. Сега мисля да пробвам с индийската къна, http://krem-za-men.de31.com/images/3401_5100/3837.jpg но черното ме притеснява - според мен ще стане много тъмна. Та исках да попитам, пробвали ли сте да смесвате два цвята къна? Ясно ми е, че тази къна не е естествена и има и химикали в нея, но резулатът е много по-добър отколкото с боя и се чудя как да получа резултат като този с Арома, но по-траен. За целта си наумих да смеся черно и кафяво, но се чудя дали ще се получи нещо. Вие смесвали ли сте и доволни ли сте като цяло от тази къна?
    смесвала съм точно от тази къна черно и кафяво- еми става катран черно,по- добре пробвай само с кафяво и може би съвсееем мъничко черно, колкото да даде малко по- силен нюанс
    Иначе аз да питам някой ползвал ли е маската на Орзен с бира и доволен ли е от нея, омазнява ли косата, дава ли блясък?
    И ако някой знае и е ползвал някоя друга, която да дава хубав блясък, ще съм доволна на предложения (без онази с плацентата и костния мозък, защото ми звучи гнусничко, въпреки че знам, че са химично синтезирани..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си