- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
оох извинявам се, не съм погледнала изобщо нагоре благодаря и искам да питам дали наистина розовата вода помага за растежа на косата
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Здравейте, искам да попитам вие как се справяте с непокорната и хвърчаща коса?Моята коса е права като цяло, но някак са хвърчи –изглежда някак лека и безформена като слама.Използвам балсам при всяко миене, както и слагам кристали, но няма особен ефект.Та ако някой се е сблъсквал с с подобен проблем, ще съм му благодарна ако даде съвет.
^ аз ползвам балсамите на глис, без отмиване са.Доволна съм![]()
Зехтин. Правиш си маска със зехтин, седиш 1 час примерно ии измиваш с шампоан. Да те предупредя предварително, че зехтинът трудно се отмива, затова още като мине 1-ния час и става време да я изплакнеш първо слагаш шампоан, търкаш и тогава миеш. И между другото, ако се измиеш след маската с минерална или трапезна вода, има страхотен ефект. Успех, при мен действа успешно
Последно редактирано от twilightkid : 07-29-2012 на 07:55
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Чудесни съвети,сега ще зная как да си поддържам косата! Супер сте!!![]()
![]()
![]()
![]()
Спри да я изправяш и сушиш , единствения случай ако е наложително , моята коса миришеше на опърлено прасе като използвах 4 пъти ретро преса , използвай маски препоръчани от фризьора ти както шампоан и балсам , избягвай да е тупираш и би трябвало да има подобрение . Успех !
Абе хора от много време искам да си изруся косата, но не знам дали ще ми отива, сега съм наситено червена а естественият ми цвят е тъмно кафяво към черно... Какво мислите?
и аз страдам от това косата ми цъфти от пресата но немога да спра да я изправям ще пробвам тази маска но дали ще има ефект при положение че не спирам да я третирам?
и аз страдам от това косата ми цъфти от пресата но немога да спра да я изправям ще пробвам тази маска но дали ще има ефект при положение че не спирам да я третирам? -- http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...4&tx=22&ty=114 - Ако не си го пробвала до сега- пробвай, и аз преди бях така използвам го от 2 седмици и разликата е ОГРОМНА !![]()
Привет на всички! Не знам дали тук е най-подходящото място да питам, но нищо
Правих си маска за коса с оцет и още други неща и бях чела пак така из форумите, че след измиване на косата с шампоан няма да мирише-е да, ама не! толкова време стоя с него, що търкане видя косата ми..минаха 2 часа все още мирише на оцет.
Някакви идеи как мога да премахна миризмата..?
с лимон може би ще стане![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Здравейте, някой може ли да ми каже някакъв балсам без отмиване, който да е против цъфтежи? Няма значение колко струва, важното е да върши работа.
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Четох темата обаче не видях никакви маски за мекота и исках да питам ако знаете някакви ??? Мерси предварително.![]()
Искам да Ви попитам от къде мога да си купя ролки за обем на каква цена са, но не от тези дето къдрят, а само да правят обем. Искам да не си горя косата с преса вавфлички. И още един въпрос кое е по вредно преса вафли за 20лв, която не вдига по 200 градуса или тази, която е по скъпа но вдига по 200градуса? А ролките не са вредни нали, защото съм чувала, че то и плитките били вредни за косата, тъй като я накъсвали. И ролките за обем трябва да са големи, а не малки нали? Мерси предварително моля за спешни отговори !! И най-важното от къде се купуват ??
Здравейте,не съм чела цялата тема защото сега нямам време,но искам да попитам нещо.Имам доста чуплива коса и постоянно е разфърчана (не се изразих много добре но...),бухнала и няма оформени къдрици.Чудех се ако има някой от вас който има като моята коса да сподели как я оформя,прави така,че не е бухнала и като цяло как я поддържа хубава.
![]()