.
Отговор в тема
Страница 22 от 40 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 976
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Самата коса..
    На втората снимка прилича на стара метла.

Голям фен Аватара на Богиня
    Е, случва се.
    Май съм забравила да спомена-вече съм с нов цвят. По-светъл е.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Момичета, имам въпрос(и) .
    Значи, косата ми е дълга, гъста и подстригана на пластове. От година някъде я къпя през ден и като я изкъпя вечерта, на другия ден е идеална, но на следващия се омазнява. Не изглежда мазна и слепена чак, но аз я усещам по мазна и ми е неприятно. Къпя се с http://www.loreal-paris.fr/_fr/_fr/t...l-Repair-5.jpg този шампоан. Въпроса ми е ако я къпя всеки ден чак толкова изтощена и мазна ли ще стане? Аз не си го представям на половината ден да се омазни ама.. И ако примерно първия ден я изкъпя с шампоан, а втория само с вода и така, пак ли ще се изтощи и омазни?
    <3 d(ˆˆ)b

Голям фен Аватара на Богиня
    Хубаво е да сменяш шампоаните обаче. Търси някой за мазна коса. Няма начин да се омазни повече, поне аз така смятам. Не можеш ли по някакъв начин да и предадеш обем на втория ден?
    Миене на коса само с вода?! Абсурд! Можеш да я понамачкаш с вода, но да я миеш... Имаше една маска с газ и още нещо за мазна коса. Фризьорка ми я беше казала, ама не я помня вече. Потърси в Интернет, има много четиво.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Попитай фризьора си, но щом ги ползва, сигурно са хубави. А и като гледам цената по-скоро продуктът е качествен. :д Само веднъж ми се е случвало да си взема скъп шампоан (около 20 лв ), който да не ми е харесал. Пробвай го и кажи после как е. : )
    Да се похваля - вече десетина дни използвам тоя балансиращ лосион. И като че ли косата ми по-бавно се омазнява. Т.е. - доволна съм
    За мазна коса можете да използвате и прополисов шампоан - също има ефект.

Някой може ли да ми предложи как да си направя и с какво леки къдрици на косата и по възможност много да не ми се скъси, защото тя ми е малко под раменете и ще стой грозно

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Цитирай Първоначално написано от butterflyyy. Виж мнението
    Някой може ли да ми предложи как да си направя и с какво леки къдрици на косата и по възможност много да не ми се скъси, защото тя ми е малко под раменете и ще стой грозно
    Пробвай с преса. С нея можеш да постигнеш желан размер.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от butterflyyy. Виж мнението
    Както каза AmNesiA можеш с преса за изправяне, направи къдриците по- хлабави и сякаш няма да ти се скъси много.

Повече от фен

Lightbulb

И още едно неизвестно шампоанче открих за коса като моята - без обем - Brazil Keratin Bio Volume.
    Доволно...

Наистина страхотна тема за косата и много, много полезна.
    Да се похваля и тук с новите продукти за коса, които ми подариха: http://bg.strawberrynet.com/haircare...a-natural-oil/
    Много съм доволна от тях

Може ли да ми дадете линк към видео или да ми обясните как да си направя такава плитка ---> http://prikachi.com/images.php?images/724/5466724X.jpg

Хораа.. темата e страхотна ! Искам да попитам някой знае ли как се нарича тази "мода" ( не мога да го опиша точно ) дето косата е боядисана, така че почва от светъл нюанс на цвета, а в краищата е тъмен .. извинявам се, че е така написано, но наистина не знам как да го опиша

Препоръчайте ми добра маска за суха/изтощена коса

Цитирай Първоначално написано от eelllee Виж мнението
    Домашна,купешка?

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Домашна,купешка?
    няма значение, стига наистина да има ефект

Моя приятелка е със суха коса и пробва тази маска.. отрази и се много добре: жълтък,зехтин,мас,мед.. ако ти е много суха косата сложи и няое масло /бадемово,кокосово.../
    http://zlatnaribka.com/maska-za-siln...l#.UJ7Xs2cwloE

Цитирай Първоначално написано от eelllee Виж мнението
    Виж тази http://bg.strawberrynet.com/haircare.../87345/#DETAIL
    Аз също изплозвам продукти от тази Професионална серия на Л'Ореал и съм много доволна))

Аз ползвам козметика от новият магазин Lili,много са качествени нещата им.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Използвала съм тези ампули http://www.ivis.bg/keranove-preventi...%B4-p7883.html Наистина имаха ефект за кратко време.

Те май всички ампули са с ефект 1-2 месеца и след това трябва да ги сменя човек

Съжалявам, изразила съм се неправилно. Ампулите подействаха доста бързо, това имах предвид. Иначе през определени сезони косопада е неизбежен. Знам, че дори от стрес може да се появи.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    МОмичетаа правите ли си маска с тривитаминол? Доволни ли сте и наистина ли сгъстява косата или просто само я подхранва? Мисля да пробвам и искам мненията ви.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм доволна, стига да не сбъркам пропорциите. Определено имам чувството, че ми сгъстява косата.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    А ти с какви съставки я правиш?
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кисело мляко, ракия, оцет, тривитаминол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си