Хора,бих искала да ви попитам нещо тук отколкото да правя нова тема . Значи косата ми е суха и чуплива . Използвам шампоани за суха и увредена коса . Използвала съм шампоаните на shauma и на еlseve . От elseve съм по-доволна , но имам един проблем,което мен адски мн ме дразни . Значи след като си измия косата с шампоан,балсам,маска тва-онова и като ми изсъхне косата изобщо няма никакъв мирис на шампоан или нещо такова . Мирише си на все едно не съм я къпала . Не добива никакъв мирис . Мислете си го както искате , но мен тва мн ме дразни . Мислите ли,че е от шампоана , и ако да - бихте ли ми препоръчали някой друг .. ? Кажете ми какво да правя и кво да й слагам . Искам да мирише на хубаво, на чисто, на шампоанче ...
Препоръчвам ти единствената марка шампоани, които правят косата ми много мека ( от боядисване и преса е станала доста твърда и накъсана ) и на всичкото отгоре миришат страхотно, а след като се изкъпя поне до другия ден усещам мириса на шампоана, особено като си легна и естествено не съм излизала някъде на заведение с цигарен дим . Марката е Clairol - Herbal Essences , но новите им опаковки, мисля че имаха продукти и преди време, сега са пуснали шампоани и балсами в различни цветове, аз ползвам оранжевата и червената серия. =)