^ ще ти кажа тук какво мисля, за да не ме изядат в другата тема. Махни го тоя стимулант, сама виждаш, че не ти помага. Шампоана и балсама - също. Вземи си някакви по-хубави. Не на Шварцкопф, защото техните продукти са много агресивни и не особено полезни. Предполагам, че не ти се дават много пари, така че можеш примерно да си вземеш шампоан на Garnier, за суха коса аз съм много доволна от тях и някаква маска за след него, която да слагаш само по дължините и краищата. Маската на Miosotis и тази на Орзен са хубави, тези на Garnier също. Като използваш такава нужда от балсам няма особено.
Спрейовете, въпреки че бях доволна от един на Глис не ти ги препоръчвам, надали ще оправят работата с цъфтенето. Редовно фризьор и с времето може да се оправи. Преди години не съм си изправяла косата и цъфтеше, а сега през ден я минавам с пресата и го нямам този проблем.
Термозащитно розовото на Лореал е хубаво, ако го намериш, то е едно като кремче в шишенце. Аз имам гел за изправяне на Lakme и също съм много доволна.
Прави сметка, че колкото повече си клепаш косата, толкова по-бързо ще се омазнява. Според мен на втория ден както си написала е нормално.
Освен това, защо не вземеш да пиеш някакви витамини? Може да помогне, в крайна сметка с каквото и да мажеш косата, която е мъртви клетки само я зализваш отгоре. Истински биха и помогнали някакви неща които идват от корените, където расте.