.
Отговор в тема
Страница 16 от 40 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 976
    Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Хей.Значи,имам къдрава коса.Нещо такова: http://kozmetikata.com/showimg.php?f...x300_56317.jpg Попринцип зимата,от влагата ми става къдрава все едно съм я паривла с маша,сега като е по-топло и няма влага и косата ми не се къдри,а напротив - изправя се,леко се начупва в крайщата и става на пръчки,все едно не е мита от 100 века.Както и да е знаете ли някой хубав балсам и шампоан, с който да премахна ефект "пръчка" и да си я направя такава пухкавка и къдрава както е през зимата?
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Хм...с пяна пробвала ли си?

Град
    Пловдив,България
    Не съм.След баня,когато косата ми е мокра ли да я слагам или когато е сухичка. ^^ ;д
    Женско съм ;]

Когато е полу мокра xD така пише на шишето на моята...ми да не капе вода от косата ;д .

Град
    Пловдив,България
    ^ Ясно. Мерси :*
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    а някой ползвал ли е сенките на wet n wild, и продават ли се в българия или трябва да се поръчват online ? http://wnwbeauty.com/product.php?cid...d=912&subid=25
    Wet n wild съм ги виждала в Kaufland. Провери там.

Супер фен Аватара на musS
    в kaufland продават гримове :о ще проверя, мерси

Red face

Ето и моите тайни за красива коса -----> http://miracleofbeautyandfashion.blo...2012/03/1.html

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Ползвали ли сте тази маска и ако може мнения
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Цитирай Първоначално написано от mimsSss96 Виж мнението
    Ползвали ли сте тази маска и ако може мнения
    Маската е много добра с едно изключение... Леко омазнява косата

А аз искам да попитам, дали на тривитаминола ми му има нещо като съм го отворила преди 2-3 месеца и не е стоял в хладилник...
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Темата е невероятна!! Браво

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream Виж мнението
    Здравейте! Имам един въпрос, надявам се да не ви се стори глупав, но никъде не намирам информация по тази тема. Преди се бях къносвала с Арома (тъмен кестен) и бях много доволна от резултата, но бързо се отми. Сега мисля да пробвам с индийската къна, http://krem-za-men.de31.com/images/3401_5100/3837.jpg но черното ме притеснява - според мен ще стане много тъмна. Та исках да попитам, пробвали ли сте да смесвате два цвята къна? Ясно ми е, че тази къна не е естествена и има и химикали в нея, но резулатът е много по-добър отколкото с боя и се чудя как да получа резултат като този с Арома, но по-траен. За целта си наумих да смеся черно и кафяво, но се чудя дали ще се получи нещо. Вие смесвали ли сте и доволни ли сте като цяло от тази къна?
    смесвала съм точно от тази къна черно и кафяво- еми става катран черно,по- добре пробвай само с кафяво и може би съвсееем мъничко черно, колкото да даде малко по- силен нюанс
    Иначе аз да питам някой ползвал ли е маската на Орзен с бира и доволен ли е от нея, омазнява ли косата, дава ли блясък?
    И ако някой знае и е ползвал някоя друга, която да дава хубав блясък, ще съм доволна на предложения (без онази с плацентата и костния мозък, защото ми звучи гнусничко, въпреки че знам, че са химично синтезирани..)

ще ми препоръчате ли някакви ампули за растеж на косата, ако може да кажете и цена

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    зравейте искам да ви попитам какъв цвят се води този и да ми препоръчате боя за коса в този цвят или малко по-тъмен мерсиhttp://hotnews.bg/uploads/tinymce/w1...43969838_n.jpg

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    ще ми препоръчате ли някакви ампули за растеж на косата, ако може да кажете и цена
    +1 И аз искам много някакви ампули за растеж.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    Преди няколко години майка ми използваше някакви ампули на Рене Фюртерер, около 5 лв май беше едната и се използваше или веднъж в седмицата или на 10 дни, не помня точно. Аз днес си взех някакво масло на Икаров, което се води стимулиращо растежа, ама ще видим. Първото ми впечатление е, че косата изобщо не се заплита и става по-мека Ако и расте, ще съм много щастлива.

Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    На Денис са много хубави.Едната е 1,50.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    препоръчайте ми някакво спрейче против наелектризиране и стърчене на косата (ако има изобщо такова) че е някакъв ужас :Х:Х:Х
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    препоръчайте ми някакво спрейче против наелектризиране и стърчене на косата (ако има изобщо такова) че е някакъв ужас :Х:Х:Х
    на мен ми я подрежда http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:2,s:0,i:67

Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    Ползваш ли някаква маска/балсам?
    Хубаво е да ползваш без измиване някакъв спрей или балсам...

Искам да попитам нещо ;д Значи косата ми е до раменете и примерно искам някой път да си я вържа в училище , после отгоре става на едни къщички ... никога не може да стане гладка .. много ми е гъста косата .. Как да се вързвам , че да не става така ?
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    ползвам на Gliss спрей и маска само че оранжевото ,мисля да пробвам розовото като свършат ;д
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

хеййй намесвам се тук с въпрос " някой може ли да ми каже с каква приеска да отида на рд косата ми е средно дълга чуплива е и ми е малко под раменете " мерси

аз се изправям или се къдря с пресата ако искаш по специална отиди на фризьор .. зависи дали може да си правиш работи с косата
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си