Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
Ох, благодаря ти, сухите коси трябва да се подкрепяме Да, и аз съм си решила да дам малко повече пари за козметика за коса, но поне да е качествена. Попитах конректно за този шампоан, защото ми казаха, че марката е добра... ще проверя все пак за този реконструктор
Маските с масла не са лоши, но маслата не са за боядисана коса! Купи си продукти, които са за боядисана коса, за да съхраниш цвета си.

Иначе моята коса си е суха, каквото и да ѝ правя или да не ѝ правя. Смисъл, имах период от около 5-6 месеца, най-вече лятото, в който не я изправях, не ползвах дори сешоар, не я третирах по никакъв начин и правех маски, грижех се много. И пак изглежда суха и не стои добре. Освен това ми е чуплива, ако не я оформя поне малко стои доста зле.

В последно време правя доста маски, ползвам Макадамия, реконструктора на Афоджи, митичното олио, но я изправям с преса. Така изглежда доста по-добре, а и от реконструктора се повлия много. Но пак казвам, че аз не се боядисвам и затова ползвам спокойно масла. Иначе реконструкторът става и за боядисани коси.