.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Здравейте! Искам да боядисам косата си с безамонячна боя (може би ще е Syoss Olea Intense), бихте ли ми казали колко време издържат тези бои и отмиват ли се- защото не искам, когато косатазапочне да расте в корените, да се получава издънката- кафяви корени, червени краища, а не смятам да повтарям вечно с боя. Благодаря Ви!

Цитирай Първоначално написано от PrincessT Виж мнението
    Здравейте! Искам да боядисам косата си с безамонячна боя (може би ще е Syoss Olea Intense), бихте ли ми казали колко време издържат тези бои и отмиват ли се- защото не искам, когато косатазапочне да расте в корените, да се получава издънката- кафяви корени, червени краища, а не смятам да повтарям вечно с боя. Благодаря Ви!
    МАйка ми се боядисва с безамонячни и не мисля, че падат много по-бързо от останалите. Тя се боядисва един път месечно и боята си ѝ стои. Иначе няма как да се боядисаш един път и после да не слагаш поне в корените...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Маската ми за коса свърши, та се чудя каква да си купя сега... някакви мнения за Mythic Oil на Лореал?

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

dobar den
    Guest
    Здравейте,с дълга и гъста коса съм.Знаете ли как се нарича отнемането на една трета от цялата коса,но не е подстригване на стъпала?

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla Виж мнението
    Маската ми за коса свърши, та се чудя каква да си купя сега... някакви мнения за Mythic Oil на Лореал?
    Амии.. ако я сравним с маската на Макадамия, не е толкова тежка и хидратираща. С каква коса си?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си