Току-що бях при наааай-уникалния фризьор! Салонът се казва Bloww и се намира в Маркет Центъра (на Капитан Райчо 50), долу, до пицария "Кастело".
Самият салон изглежда луксозен, часовете бяха заети за седмица напред заради промоцията в Грабо, а фризьорът е страшен професионалист, приложи някви уникални техники върху косата ми. Пострига ме сухо, като преди това я изправи с четка и сешоар, а накрая я изправи с преса. Изпадна в екстаз, като видя, че не е боядисвана и ми прави някви френски плитки... И ми взе 15 лв.
Не е от досадните приказливци, не е от темерутите, изслуша ме в началото какво искам. Аз казах, че не искам да се намаля дължината много, но искам да имам повече обем, при което той ме подстрига на нещо като вътрешни пластове. Отвън косата ми изглежда също толкова дълга, но е силно филирана, а от вътрешната страна (към кожата на главата) е по-къса. Стои супер свежо и леко!
Ето малко информация за него: Димитър Георгиев, започва професионалната си кариера през 1992г. след завършването си на техникум Ана Май, гр. Пловдив. Отваря първия си салон през 1993 г. в Пловдив. През 2002 г. заминава за Република Ирландия по покана нa ирландски стилисти за работа в екип. С големия си талант и развихрена фантазия Димитър Георгиев получава покани са фестивали и семинари в Дъблин и Лондон за Toni Gay -hairdressing", "Mahogany - hairdressing, GHD - company заедно с лондонските топ стилисти - Paul Merritt, Adee Phelan, Terry Calvert Anthony Mascolo и Leo Banckroft.
Заедно с световният маестро на кокове от всички жанрове Patrick Cameron изучава всички техники. Това допринася за титлата на Top Hair Stylist през 2006 г.
През 2007 г. отваря вторият си салон в Република Ирландия - The Square Barbers v град Maynooth. След завръщането си от Острова през 2009 г. и успешните си кариери там, Димитър Георгиев отваря третия си салон, отново в центъра на Пловдив - Dimitar Hair Salon BLOWW.