- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Купувате ли си оригинални дискове на любимите ви звезди?
Споделете дали си купувате оригинални дискове или предпочитате да си ги дърпате от нета. Аз лично избирам първия вариант![]()
![]()
Купувам си само на най- любимите ми групи. Другите ги дърпам от нета.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз не съм си копувала от мн отдавна... любими или не, дърпам си ги![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ми не, просто не ми се дават пари. Дърпам си ги от нета![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да, купувам. Нищо не може да се сравни с чувството да държиш албум в ръцете си и да знаеш, че си е лично твой. (;
Your pseudo sunshine I don't need.
Аз попринцип си дърпам от нета,качвам песните на диск и слагам картинка на групата отпреде![]()
Но имам и няколко оригинални диска разбира се.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ами аз ли4но download-вам, защото мисля, 4е няма зна4ение дали диска е оригинален или не - все същото ...![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
С теб споделяме едни и същши чувстваПървоначално написано от BlackaTBW
![]()
Аз си падам пиратчепък и е криза..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
да,имам няколко оригинални диска на металика
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Хъх като се има предвид, че в Русе музикален магазин НЯМА.. И все пак имам планове като отида в Англия да си взема, или пък от София. Поне 6 албума като за начало ги искам задължително. Баща ми има доста дискове на класики като AC/DC, КИС, Black Sabath и прочие. Наистина си е друго да слушаш оригиналната версияИначе на български групи, ако ме впечатлят си взимам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Преди години беше друго, тогава албумите вървяха, но сега с този интернет - яко пиратство.![]()
Те не че са многоПървоначално написано от DesireToFire
![]()
![]()
мда, ама пари на изгряващите звезди кой да даде?Първоначално написано от selenasky
Щях да си купя на Wosh - Animal, ама разбрах, че трябва по интернет да го купувам, щото целия тираж заминал за нула време... и вече май го няма по магазините... иначе не съм чак такъв фен, че да купувам... а и нашия музикален пазар не предлага това, което харесвам аз... също и нямам много пари...
точно !Първоначално написано от BlackaTBW
а тва тая където вика,че нема значение-бе ти чуваш ли сеееее? Ами тея хора нали треа си избият отнекъде парите ,дадени за албума,правенето му и всичко.Тъпо лапе...
За магазините или групите говоришПървоначално написано от sk8erfan
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Нета е най-добрият албум....Не купувам![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
и аз си тегля от нета щото повечето албуми които искам да си купя все още не ся излезли в България![]()
Групите, та дори и магазиниттеПървоначално написано от DesireToFire
![]()
не![]()
![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
И аз ги тегля, защото в моя град няма тези албуми, които искам, пък и нямам голямо желание да започна да колекционирам и алубми.
Имам май само 2 или 3 албума, купувани преди много години, просто защото тогава нямах компютър и нямаше как да тегля. Иначе скоро не съм си купувала, но сега септември чакам една много любима група да издаде албум и задължително ще го взема.
Другото което е, лично аз смятам, че за да купуваш оригинален албум е хубаво да имаш и качествена система, защото на компютъра много много не върви...поне според мен де. : )