- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато нямаш какво да губиш...
Ситуация на безизходица няма!![]()
В каква точно ситуация си попадна? Иначе само с общи приказки няма как да ти помогнем.
Точна ситуация просто не мога да дам, понеже е прекалено лична... Общо казано е, че не ми е останало какво повече да изгубя... Във всякакъв смисъл...Просто се нужда да знам, какво би направил някой ако е в такава ситуация, каквато и да е...
Мога да кажа само, че живота ми се оплете и то по - зле и от колкото съм очаквала...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Е какво толкова ти се е случило? От къде да знаем какво можеш да загубиш? Особено пък така поставен, въпросът ти е като зов за помощ, почти сякаш си на прага да скочиш от някой висок етаж и последната ти мисъл е, че дори да загубиш живота си, реално няма да е загуба.Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
Казваш във всякакъв смисъл?! Ами всеки смисъл си има различни причини. Поне загатни за какво става въпрос, а дори да е прекалено личен, то от какво се опасяваш? Че някой познат ще го прочете ли? Тогава пусни темата с друг акаунт най-добре.
И все пак, каквото и да ти се е случило, то след всяка буря изгрява отново слънце.Когато всичко това остане назад във времето, един ден поглеждайки назад, от този спомен вече няма да те боли, дори ще го свържеш в поредицата от събития в живота си и ще осънаеш, че именно благодарение на него след това обстоятелствата са се стекли по такъв начин, че да намериш нещо хубаво, което е нямало как да се появи без появилата се "грешка" например...
![]()
пс. Съжалявам, че последното ми изречение беше така дълго, дано ме разбра.![]()
Разбрах те..Първоначално написано от filmimilmi
И благодаря за поста ти...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от BgHtH
![]()
Да, за жалост.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Може да се каже, че съм в подобна ситуация... Предполагам, че си искал нещо или някого, направил си всичко възможно, но нещата са си все такива и вече няма какво да губиш? Ето какво се опитвам да направя аз: опитвам се да насоча вниманието си към други неща, да открия нови цели и смисъл, да гледам само напред и никога да не се връщам назад. Това ме крепи и знам, че има смисъл.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
в един или в друг момент всеки се е чувствал така,въпроса е да намериш решението и да не се чусвстваш така,защото не си .... и винаги губиш по нещо независимо дали е съществено или не ,въпроса е какво печелиш като загубиш![]()
И аз съм горе долу така , нямам приятели , няма с кого да излизам дори и просто да си поговорим, а да не говорим за приятелка.Рядко допускам хора до мен .. това ми е проблема.Вече всичко е загубено и си тапея по цял ден у нас , не защото ми се стои а защото просто няма какво друго да правя.Ще кажете "Излизай , намери си компания , ходи по дискотеки и т.н .. " с кого да отида , сам ли ? , не мисля че ще е уместно .. хубави времена бяха като имаше свестни хора с които можеш да се забавляваш доволно , а сега не виждам изход и решение на уравнението.Самотата е Лошо нещо , гледайте да не оставате сами - това е моя съвет към вас.
Когато мислиш, че светът ти е обърнал гръб, се огледай още веднъж![]()
Ъхъ, много често.![]()
Оставям се на усещането, позволявам му да проникне в мен, а после - щрак! - излизам от ситуацията чиста, пък било и с цената на нечие неодобрение.
all day... all night... what the fuck?!