.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ситуация на безизходица няма!
    В каква точно ситуация си попадна? Иначе само с общи приказки няма как да ти помогнем.

Точна ситуация просто не мога да дам, понеже е прекалено лична... Общо казано е, че не ми е останало какво повече да изгубя... Във всякакъв смисъл...Просто се нужда да знам, какво би направил някой ако е в такава ситуация, каквато и да е...

Мога да кажа само, че живота ми се оплете и то по - зле и от колкото съм очаквала...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Точна ситуация просто не мога да дам, понеже е прекалено лична... Общо казано е, че не ми е останало какво повече да изгубя... Във всякакъв смисъл...Просто се нужда да знам, какво би направил някой ако е в такава ситуация, каквато и да е...

Мога да кажа само, че живота ми се оплете и то по - зле и от колкото съм очаквала...
    Е какво толкова ти се е случило? От къде да знаем какво можеш да загубиш? Особено пък така поставен, въпросът ти е като зов за помощ, почти сякаш си на прага да скочиш от някой висок етаж и последната ти мисъл е, че дори да загубиш живота си, реално няма да е загуба.
    Казваш във всякакъв смисъл?! Ами всеки смисъл си има различни причини. Поне загатни за какво става въпрос, а дори да е прекалено личен, то от какво се опасяваш? Че някой познат ще го прочете ли? Тогава пусни темата с друг акаунт най-добре.
    И все пак, каквото и да ти се е случило, то след всяка буря изгрява отново слънце. Когато всичко това остане назад във времето, един ден поглеждайки назад, от този спомен вече няма да те боли, дори ще го свържеш в поредицата от събития в живота си и ще осънаеш, че именно благодарение на него след това обстоятелствата са се стекли по такъв начин, че да намериш нещо хубаво, което е нямало как да се появи без появилата се "грешка" например...
    пс. Съжалявам, че последното ми изречение беше така дълго, дано ме разбра.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr

Е какво толкова ти се е случило? От къде да знаем какво можеш да загубиш? Особено пък така поставен, въпросът ти е като зов за помощ, почти сякаш си на прага да скочиш от някой висок етаж и последната ти мисъл е, че дори да загубиш живота си, реално няма да е загуба.
    Казваш във всякакъв смисъл?! Ами всеки смисъл си има различни причини. Поне загатни за какво става въпрос, а дори да е прекалено личен, то от какво се опасяваш? Че някой познат ще го прочете ли? Тогава пусни темата с друг акаунт най-добре.
    И все пак, каквото и да ти се е случило, то след всяка буря изгрява отново слънце. Когато всичко това остане назад във времето, един ден поглеждайки назад, от този спомен вече няма да те боли, дори ще го свържеш в поредицата от събития в живота си и ще осънаеш, че именно благодарение на него след това обстоятелствата са се стекли по такъв начин, че да намериш нещо хубаво, което е нямало как да се появи без появилата се "грешка" например...
    пс. Съжалявам, че последното ми изречение беше така дълго, дано ме разбра.
    Разбрах те..
    И благодаря за поста ти...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Това ли ви е утехата ,че винаги може да стане по-лошо ?
    Да, за жалост.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Може да се каже, че съм в подобна ситуация... Предполагам, че си искал нещо или някого, направил си всичко възможно, но нещата са си все такива и вече няма какво да губиш? Ето какво се опитвам да направя аз: опитвам се да насоча вниманието си към други неща, да открия нови цели и смисъл, да гледам само напред и никога да не се връщам назад. Това ме крепи и знам, че има смисъл.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

в един или в друг момент всеки се е чувствал така,въпроса е да намериш решението и да не се чусвстваш така,защото не си .... и винаги губиш по нещо независимо дали е съществено или не ,въпроса е какво печелиш като загубиш

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    И аз съм горе долу така , нямам приятели , няма с кого да излизам дори и просто да си поговорим, а да не говорим за приятелка.Рядко допускам хора до мен .. това ми е проблема.Вече всичко е загубено и си тапея по цял ден у нас , не защото ми се стои а защото просто няма какво друго да правя.Ще кажете "Излизай , намери си компания , ходи по дискотеки и т.н .. " с кого да отида , сам ли ? , не мисля че ще е уместно .. хубави времена бяха като имаше свестни хора с които можеш да се забавляваш доволно , а сега не виждам изход и решение на уравнението.Самотата е Лошо нещо , гледайте да не оставате сами - това е моя съвет към вас.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Когато мислиш, че светът ти е обърнал гръб, се огледай още веднъж

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ъхъ, много често.
    Оставям се на усещането, позволявам му да проникне в мен, а после - щрак! - излизам от ситуацията чиста, пък било и с цената на нечие неодобрение.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си