- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кокосово масло на Икаров и хубав загар?
Днес изчетох доста теми в други сайтове и за хубав и здравословен тен се препоръчваше какаово или кокосово масло.. Получавал се хубав загар : ) Е любопитството не ме остави на мира и си купих Кокосовото маслко на Икаров и сега ще ходя на плаж. Някой използвал ли го е и изобщо някакви мнения по въпроса ???
какво стана сегааполучи ли се добър загар
ами аз ходих само за 2 часа и даже ми прилоша.. ама мога да ви препоръчам нещо с което гарантирано се почернява и се хваща хубав тен. Това е какаовото масло . Продава се в аптеките . И по приницп дори и да не е за плаж пак си е хубаво да си се мажеш , хубао е за кожата : )
Ами това какаово масло може ли да се използва и за солариум ?![]()
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
мисля че става и за солариум. Както и за премахване или поне заличаване на стрии. Доста положителни мнения прочетох : )
олее много ти благодаря за полезната информация![]()
![]()
колко струва това какаовото?
мисля че различно.. до колкото знам 100грама ти излизат 7-8 лева а може и жестоко да греша , та дори и аз още не съм си взелано 100 % ЩЕ СИ КУПЯ .
Продава се на разфасовка от 50г. ,100г. и 1кг.Първоначално написано от MoMoXiXi
Цената на 50г. е около 5 лв.
така прочетох някъде ..
тта това какаово масло преди слънце трябва да се намажем нали и после трябва ли да се повтаря примерно след два три часа или не
И аз се замислям дали да не си купя това какаово масло.
Може би другата седмица ще си го взема ..![]()
Ще пиша , ако има резултат.
ако си взема 100гр. за колко време ще свърши долу горе..ако се мажа един път на ден, цялото тяло![]()
това за какаовото масло не го знаех. и аз сигурно ще го пробвам.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз също мисля да си купя , но я да ви питам нещо.
Значи то се слага след нанасянето на слънцезащитния крем или ?
/ за какаовото масло питам /
To infinity and beyond.
Какаовото масло подхранва , хидратира и омекотява кожата.Също така какаовото масло е много ефективно при борбата със стрийте но естествено се изисква постоянство. Може да се използва преди и след солариум. Много хубави мнения прочтох и една приятелка ми каза че майка и се мажела с какаово масло и имала супер якия тен ! Аз много се забирих и тея дни ще си взема : ) Това е което знам и аз не съм много запозната . Аз като си взема отивам на плажа мажа се и лягам да се пека. Само с какаово маслко без други работи.
Четох мнения в други форуми за Какаовото масло иии утре ще ходя да го купувам.Дано да го има , че доста се оплакват ,че немогат да го намерят
Мм ще пробвам и аз.
П.С. Ако си взема 100г. за колко време ще ми стигне, ако се мажа по 1 път на ден, цялото тяло?
Да , решено е и аз си го взимам.
В аптеките се продава , нали ?![]()
To infinity and beyond.
мисля и аз да си купя![]()
еми аз съм от Бургас. Ходих да питам ще ми донесат :")