.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как се казва филма

Здравейте, преди малко гледах един филм по Fox Life, но в програмата пише, че са давали отчаяни съпруги и не мога да намеря името на филма, а той много ми хареса. Разказва се за момиче и момче, които си пишат писма от години, но и двамата са изпратили снимки на приятелите си вместо свои. Един ден момчето, на име Сед отива в града на Джина (момичето) , но изпраща приятеля си, чиято снимка е пратил, да се срещне с нея. Тя постъпва по същия начин, но нейната приятелка (Елън) се влюбва във Мат, неговият приятел. Накрая те разбират какво е станало и се събират. (Момчето работи във фирма за играчки, а момичето е журналистка). Моля ви ако знаете как се казва помогнете, много ми хареса филма
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    и аз гледах малко от него, но не му знам името
    казвайте хора, ако знаете, че и аз искам да си го изтегля

ще следя темата
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

О,и аз го бях гледала този филм преди известно време.Направих си труда да го потърся,ето резултатите: http://www.imdb.com/title/tt0497025/ Това е филма.В Австралия е бил пуснат на ДВД под заглавието Instant Message.Успех с намирането
    Yesterday, upon the stair,
    I met a man who wasn’t there
    He wasn’t there again today
    I wish, I wish he’d go away...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    ох и аз снощи чаках отчаяни съпруги и като не го пуснаха много се ядосах. Филма се казва " Коледа в Бостън"

//

някой може ли да ми прати торент много ви моля че не го намирам :С скайпа ми е teengirl_sexy189 умолявам ви :с
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си