- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко помощ и съчувствие.
Здравейте.
Трябва да ходя да си изкарвам медицинско, обаче се чудя струва ли си за едно обелено коляно.
Смисъл... нямам кой знае какви физически поражения... просто обеленото коляно, дънките ми се скъсаха точно там, другото колянце е малко синьо и дясната ми ръка е леш посинена, ама не си личи много.
От полицията снощи ми казаха днес задължително да си изкарам медицинско, ама понеже ми е за първи път и ме е малко срам да ида за едната рана на лявото ми коляно. Верно раната е кофти, едвам спах тази нощ и другото, което е, кракът ми е изкълчен, под гърдите усещам някаква тъпа болка, главата ми е наред, там не са ме удряли, само малко ме цепи. Ииии не знам, не знам...
Не е ли смешно да ходя за едната рана? Кво да правя, хич не знам...
Отиди си изкарай по-добре! Въобще не е смешно да ходиш за едната рана, така че спокойно.![]()
Вдигай си седалището и го поднеси към Съдебна медицина. И не се прави на скромна- май не е само едното ожулено коляно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да не са те нападнали ЛХ майна, викаш само на коляното имам рана ама цялото тяло ме боли яко![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
има сценарии в медицината при които и от едно порязване на пръста можеш да умреш...
иди и нека който ти е направил нещо си получи заслуженото за да не посяга и на други
ОДИН!!!
Отивамммм.
Ако беше и за душевни рани щеше да е много добре.![]()
С кого се сби?
И си изкарай медицинско наистина.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз не съм се била.
За първи път през живота си бях невинна, затова и съм се обърнала към полицията...
Добре де, стори ми се неподходящо да попитам: Кой те наби?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Един олигофрен... и то раните ми са в следствие на това, където ме бутна няколко пъти на асфалта...
черинке, прати му лаута арми
успокой се малко има си полицияПървоначално написано от cherinka
![]()
ОДИН!!!
Първоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай от нищо щом си невинна , спокойно си изкарай медицинско и ни дръж в течение![]()
ебаси тъпака ...
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Утре ще си изкарам. Работили до 12.30ч... що не ми казахте.![]()
То до утре ще ми зараснат раните.![]()
Макар, че по-добре, че стана така утре да ходя. Не съм се гледала в огледалото днес и в училище ми казаха, че имам две синини на главата.И други синки излезоха на яве този следобед... и няколко болежки в областта на рамото ми.
Изкарах си медицинско.![]()
Ся ще се ровна в гугъл да видим какво се изисква за ограничителна заповед и дали мога да го съдя.![]()
ше го съдиш за неква глоба.. ограничителна заповед само по филмите съм виждал![]()
Ще го съдя по чл. 130, ал. 1 и 2; чл.131, ал.12, раздел II
чл.143, ал.1, раздел V и чл. 146, ал. 1, раздел VII
бива ли
кО речИ?
![]()
Не знам за кво става дума в тез членове и алинеи, но е добре, че си извадила медицинско.
Някоя глоба евентуално за нанесени телесни 'повреди' и/или нещо условно
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
леката телесна повреда е на чл.130,ал.2,глобата е от 100 до 300лв., ама не искам пари, искам правда.![]()
А и не съм първото момиче, на което е посягал от махалата, другите и по-тежко ги е бил, ама не са подавали жалби.
Тати му е много ядосан.
Ама като бях за медицинското не вписаха изкълчените ми глезен и коляно, с левия крак бая накуцуквам, казаха да съм идела на нещо си -лог, щото нямам външни белези за изкълчванията.![]()
Както си седях с една приятелка, дойде от нищото, задърпа ме за ръцете, и ме завлече на 50тина метра от моята приятелка, стискайки ме за ръцете, и аз само мрънках пусни ме, пусни ме, не съм го обиждала, щото обидя ли го боя ми е в кърпажвързан и просто от буйството ми се е ядосал и ме бутна, ама пиян, надрусан знае ли си силата и се ядосах, че постъпи така и затова реших да подавам жалби.
За първи път си ми беше незаслужено.![]()
И преди ме е дърпал и подмятал, ама никога не ми е удрял, посягал ми е, понеже веднъж му бяха изчезнали някви пари и не знам закво реши, че аз съм ги взела, ама после си ги намери и така.
И просто оная вечер ми дойдоха в повече и предишните пъти и така.![]()
Абе къв е тоя, бе?! Досега много бой е тряало да изяде още с първите посягания!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...