Цитирай Първоначално написано от buttertoast
Че ще му погаля егото, ако говорим - така е, но адски много ми тежи. Такъв човек съм, че винаги съм си признавала когато съм била виновна, а сега се чувствам по-виновна от всякога.
Ако просто ми беше казал "има друга/не те обичам вече" щеше да ми е къде-къде по-добре, а той ми каза "обичам те,но няма да сме заедно".. хем ме обича, хем не иска да ме вжда, хем ми отмъщава за преди, хем е с оная другата уж.....
Абсолютно разбирам как се чувстваш .. въпреки всички съмнения, че може да те лъже и всъщност да не те обича ти вярваш на думите му .. ако те отреже вече ще знаеш истината и ще ти е по- лесно, но той твърди нещо, в което ти искаш да вярваш и искаш да е истина, но това е само на думи при него .. и въпреки всичко, ти му вярваш .. чувстваш се безсилна към това, което става, нали? Би искала просто да те отреже и всичко да приключи, но той не го прави .. и така един вид нещата остават в твои ръце .. Но как да започнеш наново след като ти имаш чувства към него ? И аз в момента имам същия проблем и се питам какво да направя .. Най- правилно е просто да го оставиш и да го забравиш ... ако той те обича и иска да бъде с теб, ще те потърси сам. В случая може да си постъпила глупаво .. но никой не е безгрешен. Не се самообвинявай и продължавай напред ! Усъзнала си, че си сгрешила и вече няма да допускаш тази грешка. Това е най- важното! Успех!