- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Брекети бургас?
Някой тук от бургас, който да си е слагал брекети? или областта там, зад ами обясни какви са цените, типа на сложените му брекети и дали е на 2-те челюсти. Ако може и да ми каже при кой е ходил и дали е доволен.
Аз гледах из интернета и форумите и разни хора са писали за 2-те челюсти метални от 2000 до 3000 но това са писания от 2008, а сега сме 2010 и така...
Аз не съм от Бургас, но само за цената ще ти кажа. Аз имам и на горната челюст и на долната-общо правеше всичко 800 лв. Като си имаш на предвид, че всеки месец, когато ходиш на преглед нищо не плащаш. По 2000-3000 лв струват прозрачните!
такива дето ще та оправят,2000-3000 лева
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Не си слагай прозрачни, чувала съм, че са вредни. Разпитай, има 5845784 ортодонти и всички са с различни цени. Няма да правя реклама. :д
Saatana! Vittu! Perkele!
Аз съм от бургас и носих брекети преди 2 години. Струваха около 3000 лв и на двете челюсти. Ако ще се слагаш брекети не пести пари, защото това нещо стои в устата ти. Ако имаш още въпроси - пиши на лично.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
на мен сега ще ми слагат.
но кака ми имаше и брекети и шини
първо за шините беше при Милена , но хич не бяхме доволни !
после отиде при Обрешкова , където е по - скъпо и уж по - добре
сега и аз ще съм там
иначе тя каза долу горе за двете челюсти 3500 лв .