- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отново разбра и съм на заточение
Първоначално написано от mArMaLaDkA
ауу туй супер мн ма изнерви тебе така ли са те гледали в "златна клетка" майко какво е това виждане от вас дай щом е на "около 15" да бъде робиня вкъщи аре мислете малко с главите си бемалка си нямаш житейски опит
ми нали трябва да го добие като направи някой др грешка в живота си майка и и баща и не могат все да са до нея ко да седи само у тях и след извесно време живота като я грабне и на нея ко ще има да ляга с тоз и оня и после в кой е вината в нея арии бее нали трябва да излиза да се среща с тоз оня за да разбере какъв тип хора са подходящи за нея
по темата:говори с майка си обясни и всичко само така ще се оправи положението няма как иначе аз бях в подобно положение само че с баща ми вика ми няма ли да са спреш в нас не сум те виждал от колко време на 15 съм да кажа след известно време седях в нас той ми вика ти що не излизаш вече тва онова и аз се развиках какво иска да нарпая че да му угодя така че мила това е едиснтвеното решение ако не помогне вдигаш луд скандал да та запомнят ко като са ти родители няма цял живот да им мълчишуспех