- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин непознат
абе хора, почти всеки ден като се прибирам от даскало с една фр виждаме (поне аз) едно момче, дето ме кефи, АЗ първа го видях и се опитах да й го покажа, ама тя не го виждаше, колкото и пъти да и го показвах. днеска и тя го видя и ... не каза точно, че я кефи ама по думите й се разбра. е ОК, ама и мен ме кефи и ... ко да прая ся?изглежда що-годе добре с материала у даскало
ако съдя по вида му. и май е свободен ако съдя по физиономията му. днеска се прибираше с един фр, с който не сме скарани, ама пък и не зме точно приятели, не се поздравяваме, преди бяхме нещо като гаджета ама не точно. и... искам да се запознаЯ с момчето, че да знам дали пък е наистина такъв, какъвто ми изглежда. някфи съвети как да стане
![]()
знам че това е поредната тъпа тема, която пускам, ама нямаше ко да прая и се бях умислила за него (между другото не му знам и името)![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Здрасти. Може ли да се запознаем?
Елементарно и винаги минава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз не съм пък толкова елементарнакакто се казва: ако е лесно, не е интересно! а и не е в мой стил
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
А какво е в твоя стил? Да си облечеш оскъдни дрешки, да нацупиш устни и да чакаш той да ти се представи?
Попитай твоя френд за скайпа/фейсбука му. Явно това е единственото, с което може да се справите в днешно време.
пак неПървоначално написано от LadyDi
оф голяма съм шматка, нали ? между другото това с оскъдните дрешки е за околовръсното, а аз се връщам от даскало, където голите рамене и панталоните над коляното не са много уважавани. може би някоя права пола биха позволили.... аз имам 2 такива, които доста добре ми стоят... както и да е
а това са скайпа или фейсбука.... нз как да го попитам тоз моя фр
не сме си говорили от няколко месеца. хммм... май знам как да се намъкна в компанията му ама.... мале колко идеи ми идват вече
начи мога да изчакам няколко дена докато напълно се впиша в компанията, да поискам скайпа на фр ми и чак още няколко дена след това да го поразпитам за оня сладур
как ви звучи ?
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Идеално.
Действай.
ок. до тогава може да давате още съвети, всички ще са добре дошли![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ще направиш много по-добро впечатление с едно просто "Здрасти." отколкото с нещо ексцентрично, с което да се опиташ да го впечелтиш.
П.п. получи се малко тавтология, но нвм xD
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
По вида и физиономията на човек разбираш дали има парньор или не ...Лелеее ти си феномен ...
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
феноменалнА, знамПървоначално написано от 3oPuTy
често го чувам. ми доста неща могат да се научат от една физиономия. напоследък имам и ясновидски прояви
сериозно! колкото до физиономията му... една такава спокойна, забучил поглед в земята ... едва ли не мрачна. ама днеска като го видях беше весел и нещо си говореха с фр ми. и от далече ги видях, че нещо ни гледаха (е, нз дали точно нас гледаха ама поне така ми се стори)
ЖЕНСК0 СЪМ
И заради това си мислиш,че те харесва?!
Божеее ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не съм казала такова нещо, дори не си го мислех! само исках да обсъдя днешната му физиономияПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Още от сега ще ти кажа, че ще прецакаш нещата със този скайп.
Пък и не го ли намираш за глупаво да се запознаете в някаква програма като се има в предвид, че имаш възможност да се запознаете лично?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Запознайте се лично. Много по-добре е, отколкото по скайп. Като си по ексцентричните неща, бутни се в него и да ти разсипе учебниците на земята. И почнете да ги събирате.Или го полей с кафе и почни да го бършеш.
Или падни върху него.
Ето, виж колко оригинални идеи ти дадох.
![]()
ми като се замисля не са лошиПървоначално написано от justwondering
ми от една страна наистина смятам да се запознаем лично... ще помоля моя фр да ни запознае може би... нз. а може и тоз сладък непознат да се е нанесъл наблизо, щото веднъж часовете ни баха намалени и си тръгнах по-рано и го видях да минава по моята улица. явно всеки ден минава от там, значи идва някъде от околността. това пък значи че с моя фр може да са се сприятелили, да дойде в неговата компания, където скоро ще бъда и аз... и така да се запознаем лично.
мале както съм тръгнала да пиша такива дълги коментари... скоро може да напиша и някой роман![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Съдиш по вида му, че е добър в училище и по физиономията, че е свободен?!![]()
![]()
Мен ако ме гледа човек, както обикновено си блея и се мръщя (особено в автобуса), ще каже, че съм сам-сама на света
![]()
може да си някакво изключение, и такива работи съществуватПървоначално написано от PinkPan7her
и точно поради тази причина искам да се запозная с него и да видя дали пък съм права, че от там да се уверя, че ме кефи
![]()
между другото преценявам не само по физиономията. доверявам се и на интуицията си (90% от случаите познавам от пръв път) но да се върнем на темата вечеееее![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Според мен е изключително глупаво и детинско да се запознаваш с някого в Интернет, когато го виждаш всеки ден и можеш да направиш това лично. И едно на пръв поглед простичко "Здравей!" може да бъде по-ефективно от всички тези филмирани истории, които плагиатствате от романтичните бози.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
OK де уточнихме го вечедруги по-смислени мнения, които да НЕ се повтарят ..... ?
ЖЕНСК0 СЪМ
блъсни се в него по погрешка. работи само гледай да не му счупиш нещо (y)
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
и аз си мислех за това
или другия вариант - изпускаш нещо пред него и да видим дали ще се наведе да ти помогне и да ти даде нещото. Може примерно да държиш някакви тетрадки в ръцете и ги пускаш като идва
Или пък може като минаваш да го гледаш и ако той те гледа да му се усмихнеш
само че не знам ... това е малко тъпичко
Или пък питай го колко е часа :P ...
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
поправка: ако испуснеш нещо пред него гледай да се наведеш много добре в стил секси даскалка тебешир и край твой е.Първоначално написано от kristito3
GTA Stunting
ЕхехехПървоначално написано от Bixel
![]()
става, става
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
той не е от моето даскало, виждам го като се прибирам вкъщи, тъй че няма как да държа тетрадки или нещо друго, щото всичко ми е в чантата, няма как да застана някъде да го гледам и т.н., щото той определено няма да спре по пътя заради някаква непозната. а и улицата, по която минаваме е много широка и няма как да се сблъскаме. освен това се прибирам винаги с една съученичка, която ми е съседка и... харесва друг, ама все пак![]()
между другото днес не го видях![]()
ЖЕНСК0 СЪМ