- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин непознат
Отиди при него, кажи му едно шибано ЗДРАВЕЙ и си отивай.
+1Първоначално написано от TheBeliever
май едното "здрасти" ще му направи по-добро впечатление, от едното здр в скайп..![]()
щом горе написаното не ти допада..накарай онова момче,с което уж сте бии гаджета ти каже нещо повече за него..да ти даде нагов скайп,телефон..Първоначално написано от LadyDi
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
напиши после как сте се запознали. ще е интересно, ако е нещо наистина ексцентрично.Първоначално написано от darsit0
ще направиш впечатление.
п.с. успех с романа!
ейй как си затормозяваме живота и сами си създаваме проблемите, лелее ...
слушай сега какво правиш, мацкасъбираш си смелостта, вдишваш и издишваш дълбоко и препречваш решително пътя на момчето. там, усмихваш му се нещо, мигаш чаровно с очи, ти си знаеш номерата .. едно простичко "здравей" наистина върши чудесна работа .. мойто лично обикновено е "ааа знаеш ли, засичали сме се страшно много пъти все в тоя район, аз съм еди-коя-си, между другото" .. импровизирай де
айде успех и да кажеш как е минало (:
Как изглежда това момче?
По-точно има ли нещо странно в главата му?
мерсиПървоначално написано от justwondering
още съвети ?
ЖЕНСК0 СЪМ
ми... не, какво например?Първоначално написано от remix1912
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ей, т'ва е супер нормално и естествено. Най-доброто предложение за мен! =D>Първоначално написано от unstable
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от onestar
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Има ли шарки по главата тип "Румънеца и Енчев"Първоначално написано от darsit0
Прая си майтап мислех,че мога да те запозная с него.
Кво се саморекламира постоянноПървоначално написано от darsit0
ФеноменалнА, ясновидка и небанална мацка
![]()
![]()
Едно "здравей,как се казваш" ще е много по-оригнално от всичките ти феноменални идеи като се има предвид колко рядко срещано стана напоследък.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
ок де, за "здрасти" го изяснихме. нататък ко? мълча кат пън и вече е мой, тъй лими то било много лесно
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
прая си майтап бе хора не схващате лиПървоначално написано от GunSnSteelflowers
аз обикновено като кажа "сериозно" значи наполовина сериозно
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ехххх, айде де кажи, че си го заговорила! ;[[
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
ммм иска ми се да можех ама от 2 дена не сме се засичали![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ибаси дебилите сте станали... честно (:
Още с първия пост на Марина(LadyDi) темата е изчерпана.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отиваш и се запознавате,или някой,който го позава(може й бившия ти)да те запознае с него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми малко ми е неудобно точно него да питамПървоначално написано от soul1199
както и да е, ше видим. може да се засечем (с непознатия) в понеделник ........ ах как ги мразя тия понеделници, в понеделник никога не ми е вървяло и съм 90% сигурна, че няма да срещна нито един от двамата
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
а и не съм сигурна, че се познават, просто ги видях да си говорят и предположих... всичко е възможно![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Иначе казано срам те е. Както повечето хора, колкото и да разправят, че е много лесно да се запознаеш с момче, което харесваш просто ей така : здрасти, хееейй, тук съъм.Първоначално написано от darsit0
По въпроса ти: нямам представа.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
почти позна :PПървоначално написано от loliii
ЖЕНСК0 СЪМ
Прочетох всяко едно мнение в темата . . само 1но здрасти, аз съм еди-коя си е достатъчно в началото.Ти викаш "и какво ще мълча и е мой ли" ,повярвай ми не искаш да е твойОпознай го
Може изобщо да не ти допадне.Не бързай.Просто си позволи да му знаеш името и той да знае твоето.От там на татък ще следват разговори и тн.Не показвай директно, че ти харесва, защото може би само външният му вид е привлекателен.
Успех.