.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Голям фен Аватара на darsit0
    има ли някооооой
    ЖЕНСК0 СЪМ

Отиди при него, кажи му едно шибано ЗДРАВЕЙ и си отивай.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Според мен е изключително глупаво и детинско да се запознаваш с някого в Интернет, когато го виждаш всеки ден и можеш да направиш това лично. И едно на пръв поглед простичко "Здравей!" може да бъде по-ефективно от всички тези филмирани истории, които плагиатствате от романтичните бози.
    +1
    май едното "здрасти" ще му направи по-добро впечатление, от едното здр в скайп..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Здрасти. Може ли да се запознаем?

Елементарно и винаги минава.
    щом горе написаното не ти допада..накарай онова момче,с което уж сте бии гаджета ти каже нещо повече за него..да ти даде нагов скайп,телефон..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Запознайте се лично. Много по-добре е, отколкото по скайп. Като си по ексцентричните неща, бутни се в него и да ти разсипе учебниците на земята. И почнете да ги събирате. Или го полей с кафе и почни да го бършеш. Или падни върху него. Ето, виж колко оригинални идеи ти дадох.
    ми като се замисля не са лоши ми от една страна наистина смятам да се запознаем лично... ще помоля моя фр да ни запознае може би... нз. а може и тоз сладък непознат да се е нанесъл наблизо, щото веднъж часовете ни баха намалени и си тръгнах по-рано и го видях да минава по моята улица. явно всеки ден минава от там, значи идва някъде от околността. това пък значи че с моя фр може да са се сприятелили, да дойде в неговата компания, където скоро ще бъда и аз... и така да се запознаем лично.

мале както съм тръгнала да пиша такива дълги коментари... скоро може да напиша и някой роман
    напиши после как сте се запознали. ще е интересно, ако е нещо наистина ексцентрично. ще направиш впечатление.
    п.с. успех с романа!

ейй как си затормозяваме живота и сами си създаваме проблемите, лелее ...
    слушай сега какво правиш, мацка събираш си смелостта, вдишваш и издишваш дълбоко и препречваш решително пътя на момчето. там, усмихваш му се нещо, мигаш чаровно с очи, ти си знаеш номерата .. едно простичко "здравей" наистина върши чудесна работа .. мойто лично обикновено е "ааа знаеш ли, засичали сме се страшно много пъти все в тоя район, аз съм еди-коя-си, между другото" .. импровизирай де

айде успех и да кажеш как е минало (:

Как изглежда това момче?
    По-точно има ли нещо странно в главата му?

Запознайте се лично. Много по-добре е, отколкото по скайп. Като си по ексцентричните неща, бутни се в него и да ти разсипе учебниците на земята. И почнете да ги събирате. Или го полей с кафе и почни да го бършеш. Или падни върху него. Ето, виж колко оригинални идеи ти дадох.
    ми като се замисля не са лоши ми от една страна наистина смятам да се запознаем лично... ще помоля моя фр да ни запознае може би... нз. а може и тоз сладък непознат да се е нанесъл наблизо, щото веднъж часовете ни баха намалени и си тръгнах по-рано и го видях да минава по моята улица. явно всеки ден минава от там, значи идва някъде от околността. това пък значи че с моя фр може да са се сприятелили, да дойде в неговата компания, където скоро ще бъда и аз... и така да се запознаем лично.

мале както съм тръгнала да пиша такива дълги коментари... скоро може да напиша и някой роман
    напиши после как сте се запознали. ще е интересно, ако е нещо наистина ексцентрично. ще направиш впечатление.
    п.с. успех с романа!
    мерси още съвети ?
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Как изглежда това момче?
    ми... не, какво например?
    ЖЕНСК0 СЪМ

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от unstable
    ейй как си затормозяваме живота и сами си създаваме проблемите, лелее ...
    слушай сега какво правиш, мацка събираш си смелостта, вдишваш и издишваш дълбоко и препречваш решително пътя на момчето. там, усмихваш му се нещо, мигаш чаровно с очи, ти си знаеш номерата .. едно простичко "здравей" наистина върши чудесна работа .. мойто лично обикновено е "ааа знаеш ли, засичали сме се страшно много пъти все в тоя район, аз съм еди-коя-си, между другото" .. импровизирай де

айде успех и да кажеш как е минало (:
    Ей, т'ва е супер нормално и естествено. Най-доброто предложение за мен! =D>
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Още от сега ще ти кажа, че ще прецакаш нещата със този скайп.
    Пък и не го ли намираш за глупаво да се запознаете в някаква програма като се има в предвид, че имаш възможност да се запознаете лично?
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Как изглежда това момче?
    ми... не, какво например?
    Има ли шарки по главата тип "Румънеца и Енчев"
    Прая си майтап мислех,че мога да те запозная с него.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По вида и физиономията на човек разбираш дали има парньор или не ... Лелеее ти си феномен ...
    феноменалнА, знам често го чувам. ми доста неща могат да се научат от една физиономия. напоследък имам и ясновидски прояви сериозно! колкото до физиономията му... една такава спокойна, забучил поглед в земята ... едва ли не мрачна. ама днеска като го видях беше весел и нещо си говореха с фр ми. и от далече ги видях, че нещо ни гледаха (е, нз дали точно нас гледаха ама поне така ми се стори)
    Кво се саморекламира постоянно ФеноменалнА, ясновидка и небанална мацка Едно "здравей,как се казваш" ще е много по-оригнално от всичките ти феноменални идеи като се има предвид колко рядко срещано стана напоследък.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

ок де, за "здрасти" го изяснихме. нататък ко? мълча кат пън и вече е мой, тъй ли ми то било много лесно
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По вида и физиономията на човек разбираш дали има парньор или не ... Лелеее ти си феномен ...
    феноменалнА, знам често го чувам. ми доста неща могат да се научат от една физиономия. напоследък имам и ясновидски прояви сериозно! колкото до физиономията му... една такава спокойна, забучил поглед в земята ... едва ли не мрачна. ама днеска като го видях беше весел и нещо си говореха с фр ми. и от далече ги видях, че нещо ни гледаха (е, нз дали точно нас гледаха ама поне така ми се стори)
    Кво се саморекламира постоянно ФеноменалнА, ясновидка и небанална мацка
    прая си майтап бе хора не схващате ли аз обикновено като кажа "сериозно" значи наполовина сериозно
    ЖЕНСК0 СЪМ

Повече от фен
    Град
    плд
    Ехххх, айде де кажи, че си го заговорила! ;[[
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

ммм иска ми се да можех ама от 2 дена не сме се засичали
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ибаси дебилите сте станали... честно (:

Още с първия пост на Марина(LadyDi) темата е изчерпана.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    отиваш и се запознавате,или някой,който го позава(може й бившия ти)да те запознае с него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    отиваш и се запознавате,или някой,който го позава(може й бившия ти)да те запознае с него
    еми малко ми е неудобно точно него да питам както и да е, ше видим. може да се засечем (с непознатия) в понеделник ........ ах как ги мразя тия понеделници, в понеделник никога не ми е вървяло и съм 90% сигурна, че няма да срещна нито един от двамата
    ЖЕНСК0 СЪМ

а и не съм сигурна, че се познават, просто ги видях да си говорят и предположих... всичко е възможно
    ЖЕНСК0 СЪМ

забравихте меееееее! не ви е срам!
    ЖЕНСК0 СЪМ

Град
    in the reality : )
    аз не съм пък толкова елементарна както се казва: ако е лесно, не е интересно! а и не е в мой стил
    Иначе казано срам те е. Както повечето хора, колкото и да разправят, че е много лесно да се запознаеш с момче, което харесваш просто ей така : здрасти, хееейй, тук съъм.

По въпроса ти: нямам представа.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    аз не съм пък толкова елементарна както се казва: ако е лесно, не е интересно! а и не е в мой стил
    Иначе казано срам те е.
    почти позна :P
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прочетох всяко едно мнение в темата . . само 1но здрасти, аз съм еди-коя си е достатъчно в началото.Ти викаш "и какво ще мълча и е мой ли" ,повярвай ми не искаш да е твой Опознай го Може изобщо да не ти допадне.Не бързай.Просто си позволи да му знаеш името и той да знае твоето.От там на татък ще следват разговори и тн.Не показвай директно, че ти харесва, защото може би само външният му вид е привлекателен. Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си