- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин непознат
и аз това се опитвам да кажа. както и да е. ок, разбрах, че едно "здрасти" е достатъчно, ама кога да го кажа, като насред улицата сме на различни тротоари и + това съм с приятелката си, а пред нея ми е някак си неловко. а и после ще ме майтапи една седмица, ако не и повече. и като я знам ще направи какво ли не да се направи на интересна. ся ще кажете, че това не е приятелка, ама това е друга история.Първоначално написано от DevilWish
начи, първо искам да му привлека вниманието малко и чак после да му казвам "здрасти" и т.н. поне отначало да се поглеждаме като за здрасти, това ми е идеята...... ей това "здрасти"
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ти по какви си падаш, ама за всеки влак си има пътници.колкото до физиономията му... една такава спокойна, забучил поглед в земята ... едва ли не мрачна.
Прочетох цялата тема и аз съм на същото мнение,че едно "здрасти" е достатъчно! А сега кажи какво стана запознахте ли се? Или още не? Разкажи,че ми е интересно![]()
Не е нужна много философия за отговаряне на въпроса ти. Ако искаш и ти стиска притъпяваш срама и правиш номера със здрастито, но предварително си нахвърли мисли в главата, за да не стане тъпо след това. Ти си прецени дали по-нахакано ще го направиш или по-срамежливо. При мен специално и двата начина ще свършат работа, ако си хубава, но не и прекалено нахакано или прекалено срамежливо.
Един страничен съвет... тъй като спомена, че някакъв, с който преди си се зарибявала се е прибирал с него ме навежда на мисълта, че ще разпитваш за въпросното момче точно тоя. Това ще е най-голямата грешка, и ако го направиш нищо няма да стане.
Temet Nosce
벨야카
а ако не ми стиска ?Първоначално написано от umri
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
мммм не, от няколко дена не съм го виждалаПървоначално написано от Sunny95
да не е сменил маршрута
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Според мен е прочел темата ти тук и се е разочаровал от теб. Затова сега те избягва.![]()
той дори не знае, че съществувам, нали все гледа в земятаПървоначално написано от Lysander
оф... в България има мн градове, откъде може да знае за кой от всичките става въпрос :P а и да е така, както казваш, той губи.
момчета има колкото искаш, ама аз съм единствена и неповторима
така де, като мене втора няма
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Значи не желаеш достатъчно и се примиряваш със загубата. Край на историята.Първоначално написано от darsit0
Temet Nosce
벨야카
замергай го с бутели круши от другия тротоар, докато не дойде и не ти шибне 2-3 шамара .. някъде между 1вия и 2рия шамар го питай как се казва, а той след 3тия шамар ще си тръгне и ще каже .. гошоПървоначално написано от darsit0
Имаш ли запалка? ...
Извинявай... от доста време те мяркам по улиците и ми стана интересно... как се казваш? ... имаш ли скайп/фейсбуук... Има тоооолкова начини...
It's too late...
Най-ефективният начин е отиваш при него набиваш му един десен прав и си го свалила![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но и едно "Здрасти!" ще свърши работа!!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
надявам сеПървоначално написано от Paramour
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Разказвай дезапознахте ли се вече
?
I Love Justin Bieber
нееееПървоначално написано от Sunny95
не знам защо не го виждам вече
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Може да е извън града или да е сменил разписанието или да е болен и да си стои в тях и още поне 100000000000 причини да не се засичатеПървоначално написано от darsit0
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
горкичкияяяяяяяяяяПървоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
здр отново, хорааа. ПОЗНАЙТЕ КФО СТАНА!
и днес не го видях![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ХАХАХАХА То лятото ще мине ти докато разбереш как се казва твоя човек.![]()
хаха стар и изтъркан номер: вървиш си леко небрежно и замислено и се блъскваш в него (естествено лекичко ) все едно не си го видяла и учебниците ти се праскат по земята и от там нататак нещо от рода много си сладък или симпатичен си и такаПървоначално написано от darsit0
![]()
![]()
sleda ot lubovta
^ Много филми си гледала![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
има нещо такова ,но пък работи (знам от опит )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()