.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Супер фен
    Град
    София
    Ама ти май незнаеш какво искаш - неможела да говориш с твоя приятел, неможела да говориш с този дето харесваш...

По темата: Е чак толкова ли е трудно да му кажеш едно "Здравей! Как си, как се казваш?" и нещо от сорта??? Не е толкова сложно да го заговориш, ама намери и някоя по-небрежна тема за разговор и от там нататък ще се стигне и до "Как се казваш"! (Може и с това да започнеш! ) И все пак (не спирам да го повтарям на всички с подобен на твоя проблем...) - преодолей срама си и се опитай да "слезеш на земята"! Той е човек, не извънземно! Има всякакви начини да го заговориш и да "измъкнеш" нужната информация от него, просто се постарай да не оплескаш нещата с безмислени разговори, а карай направо!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А кой нормален човек/ученик в днешно време си носи учебниците в ръка?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И кое му е смешното?!
    Ти даваш идеята,а после се смееш на себе си?! Това определено не е реакция на нормален човек
    И все пак не ми отговори ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

здр аз съм еди коя си пр ти как се казваш не е толкова трудно

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    И кво станало?
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Ами, да ти кажа честно не знам Вчера се усмихнах на един непознат и така и не видях усмихна ли се, или не

Моят съвет е просто да го питаш как се казва, оттам нещата могат да потръгнат. Ако видиш, че не е от най-общителните кажи, че трябва да тръгваш, а преди това искай скайпа му. Така ще може да се уговаряте да излизате

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А какво е в твоя стил? Да си облечеш оскъдни дрешки, да нацупиш устни и да чакаш той да ти се представи?

Попитай твоя френд за скайпа/фейсбука му. Явно това е единственото, с което може да се справите в днешно време.
    \/

Мега фен Аватара на ameli
    Даренке, казвай кой е тоя! Ще помагам както мога
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Попитай твоя приятел-гадже, не можах да разбера, и вървете заедно така ще можеш да се запознаеш с него и няма да е неловко

[quote="ExplosionsInTheSky"] Ами, да ти кажа честно не знам Вчера се усмихнах на един непознат и така и не видях усмихна ли се, или не

/quote]

Да се усмихваш на непознати не е добра идея.Човека ще се чуди харесваш ли го или искаш да го убиеш

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    аз не съм пък толкова елементарна както се казва: ако е лесно, не е интересно! а и не е в мой стил
    Проследи го до къщата му в черен шлифер, черни очила и си тананикай песента на Мисията Невъзможна. Когато стигнеш до там, криеш се в някой храст и чакаш да падне ноща. Тогава се катериш по отточната тръба и влизаш през прозореца. Тогава чакаш до сутринта да се събуди и да те види

EDIT : Може да си правиш пръстите на пистолет btw :P

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    аз не съм пък толкова елементарна както се казва: ако е лесно, не е интересно! а и не е в мой стил
    Проследи го до къщата му в черен шлифер, черни очила и си тананикай песента на Мисията Невъзможна.

Според мен най-добре е като минава покрай теб(ама да е сам) да го питаш колко е часа и после да кажеш "Май съм те виждала често да минаваш оттук да не би да живееш наблизо." и той като ти каже ти му кажи "А, извинявай забравих да се представя казвам се ......" и после разговора ще потръгне на тема училище(хубаво е да го питаш къде учи може да имаш познати от същото училище и т.н.) дано да съм ти помогнала.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ние пък днес се запознахме с някви 2ма готини непознати Забавно се получи.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си