- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин непознат
Ама ти май незнаеш какво искаш - неможела да говориш с твоя приятел, неможела да говориш с този дето харесваш...![]()
По темата: Е чак толкова ли е трудно да му кажеш едно "Здравей! Как си, как се казваш?" и нещо от сорта???Не е толкова сложно да го заговориш, ама намери и някоя по-небрежна тема за разговор и от там нататък ще се стигне и до "Как се казваш"! (Може и с това да започнеш!
![]()
![]()
) И все пак (не спирам да го повтарям на всички с подобен на твоя проблем...) - преодолей срама си и се опитай да "слезеш на земята"! Той е човек, не извънземно!
Има всякакви начини да го заговориш и да "измъкнеш" нужната информация от него, просто се постарай да не оплескаш нещата с безмислени разговори, а карай направо!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
А кой нормален човек/ученик в днешно време си носи учебниците в ръка?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
И кое му е смешното?!Първоначално написано от Princessani
Ти даваш идеята,а после се смееш на себе си?!Това определено не е реакция на нормален човек
![]()
И все пак не ми отговори ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
![]()
здр аз съм еди коя си пр ти как се казваш не е толкова трудно
![]()
И кво станало?
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Ами, да ти кажа честно не знамВчера се усмихнах на един непознат и така и не видях усмихна ли се, или не
![]()
Моят съвет е просто да го питаш как се казва, оттам нещата могат да потръгнат. Ако видиш, че не е от най-общителните кажи, че трябва да тръгваш, а преди това искай скайпа му.Така ще може да се уговаряте да излизате
\Първоначално написано от LadyDi
/
Даренке, казвай кой е тоя! Ще помагам както мога![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Попитай твоя приятел-гадже, не можах да разбера, и вървете заедно така ще можеш да се запознаеш с него и няма да е неловко![]()
[quote="ExplosionsInTheSky"] Ами, да ти кажа честно не знамВчера се усмихнах на един непознат и така и не видях усмихна ли се, или не
![]()
/quote]
Да се усмихваш на непознати не е добра идея.Човека ще се чуди харесваш ли го или искаш да го убиеш![]()
Проследи го до къщата му в черен шлифер, черни очила и си тананикай песента на Мисията Невъзможна. Когато стигнеш до там, криеш се в някой храст и чакаш да падне ноща. Тогава се катериш по отточната тръба и влизаш през прозореца. Тогава чакаш до сутринта да се събуди и да те видиПървоначално написано от darsit0
EDIT : Може да си правиш пръстите на пистолет btw :P
Според мен най-добре е като минава покрай теб(ама да е сам) да го питаш колко е часа и после да кажеш "Май съм те виждала често да минаваш оттук да не би да живееш наблизо." и той като ти каже ти му кажи "А, извинявай забравих да се представя казвам се ......" и после разговора ще потръгне на тема училище(хубаво е да го питаш къде учи може да имаш познати от същото училище и т.н.) дано да съм ти помогнала.
Ние пък днес се запознахме с някви 2ма готини непознатиЗабавно се получи.
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.