Цитирай Първоначално написано от theImmoral
Не са мнения, ами гласове. Има разлика, дори и във България. Питай майка си.
Иди питай хора от училищата как е, толкова ли трудно ти се струва? Мислиш, че няма нужда да му отделяш толкова време ли? Еми щом си решил, че така ще решиш къде да прекараш още пет години от живота си...
Не се пише "във България", а В България; а сега по темата.
След като има такава тема, е напълно възможно някой, който учи в някое от тези училища, да си напише мнението тук, така че аз ще бъда удовлетворен (например ecstazy пише, че учи в 32 соу). Ще ти кажа, че когато създавах темата, бях сигурен, че ще има и такива като теб, но въпреки това се надявах да има мнения, макар и да са малко, които ще ме насочат по някакъв начин. Ще ти кажа и друго - целта на тази тема е в нея да се отговаря на въпроса, който съм поставил, всякакви други, макар и добронамерени коментари, са просто излишни - и сам мога да се сетя, че мога да ида до училищата и да попитам лично. Така че ако можеш да ми помогнеш - добре, но ако просто се опитваш да увеличиш броя на мненията си, то това нека не бъде на това място. Дано да съм бил ясен, а на тези, които ми дават някаква информация за училищата, благодаря много.