Здравейте,

Казвам се Гери и съм на 16. Като по-малка имах проблеми със самочувствието си, тъй като бях по-едра от съученичките си. За да ме харесват момчетата не се стеснявах да правя разни неща с тях... Наскоро се влюбих в едно момче и спах с него няколко пъти. Той е на 22 и е много опитен, каза че няма нужда да се притеснявам, че ще забременея. Лошото, е че втора седмица ми закъснява и не знам какво да правя. Като му казах, той каза, че няма как да е от него, че съм мръсница и повече не иска да ме чува. Опитах се да му обясня, че никога не съм била с друго момче, но той не иска и да ме чуе! Много ме е страх и не знам какво да правя! Баща ми е супер строг и дори ме е удрял, когато искарах 4-ка, а майка ми е страшно консервативна и ако разбере сигурно ще се самоубие... Ходихме с една приятелка, която е на 18 до клиниката, но те казаха, че само с разрешение на нашите мога да направя аборт. Някой знае ли как мога сама да махна детето, ама да не боли много, че ме е страх от такива работи! Моля за бърз отговор, че не издържам вече!