- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво се е паднало на матурата?
Кое произведение се е паднало?
По телевизията измънкаха Вариянт номер 2.Първоначално написано от alpha_
Някой да знае къде се вариянтите за 2010?
няма да ги качат поне до края на матурата; произведението не казаха ли?
не, тва е проблема.Първоначално написано от alpha_
много потайни, те не учат български в училищата, само литература, после изискват.
Благодаря ти много.Първоначално написано от kris4ety14
А сигурна ли си за Одата?
Други въпроси да знаеш от къде може да се намерят, видят?
O Boje!Levski........Sigurna li si?Sestra mi e na matura
![]()
ps.Izvinete me za latinicata,no imam prov=blem s klaviaturata.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
От къде разбрахте, че е "Левски" о.О
??
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
на сайта на министерството има някаква информация с парола.
Ама къде е вариянта, понеже има парола, а не видях препратка към вариянта?
Някой? Идеи?
http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/26966
тук пише за темата!!!!!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Паднало се е Одата "Левски" Иван Вазов,есе или интерпретативно съчинение,а темата а формирана:"Силата на словото".
Според мен това е ужасна тема!![]()
Омг .. на мен на входното по литература тази година в осми клас трябваше да напишем есе на тема Силата на словото о.ОПървоначално написано от pifiella
![]()
Пфу .. :Д
Колко часа е продължителността на матурата ?
Бее не беше чак толко ужасно...Смисъл не бе и лесно..Но в сравнение с миналата година е по добре
Днес беше матурата ми и се падна "Тема 2" - Вазов ... 41-ви въпровс беше за "Одата на Левски" ЕСЕПървоначално написано от ivelinkaaa
пишеш какво разбираш под слово (най-много 4 листа ) вмъкваш цитати и си връзваш 5-ца![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от smiirnoff
4 часа.
А за тези със специални образователни потребности - 6.
Мерси, вече разбрах :Д
Айде някой като види някъде из нета цялата матура да даде линкче. Мерси предварително![]()
абе как да не елесно-аз на одите от епопеята и сега мога да пиша много,а не съм 12 клас....смисъл освен Ботевите ,може би,Вазовите произведения са едни от най-добрите за писане ,защото просто има над какво да разсъждаваш...лично на мен ако догодина ми се падне Вазов или Ботев ще съм адски щастлива
правиш ли разлика между листа и страници .. трябваше да напишем максимум 4 страници ,демек 2 листаПървоначално написано от Valento
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Дубре де мамка му,приемам критиката ти ...Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Паднало се е - Иван Вазов "Левски"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
nqkoi znae li dali e vqrno che ot tazi godina te kysat ako ne si pisal izobshto po 41 vypros bez znachenie dali drugite 40 sa verni ili ne?
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
НЕ! Това не е вярно , но аз имам друг проблем , госпожата ни по БЕЛ беше проверяваща на матурата и сега ни даде тази тема за класна а тя е утре , ако някои може да намери материал по одата да напишеПървоначално написано от ni6to_novo