.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

След езикова гимназия...

Извинявайте ако има такава тема ама нещо не можах да намеря Та... аз сега съм в езикова (английска) и днеска таз госпожата ни каза, че ако накрая като държим там националниа изпит ... и нещо бил на някви нива(диктовка,граматика,съ инение и там нещо друго май имаше) и ако на едно от тез имаме 2 не можем да минем...

пс:на някои може да им се стори тъпа темата, но извинете ме

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    АЗ доколкото разбрах,тази оценка се пише като текуща и не ти влияе при образуването на годишния успех..Но все пак някой компетентен по въпроса - да каже
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    АЗ доколкото разбар,че тази оценка се пише като текуща и не ти влияе при образуването на годишния успех..Но все пак някой компетентен по въпроса - да каже
    При нас беше така. Имаше 2-ки, но всички минаха.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Има такава тема,да. Ако имаш 2ка оценката се нанася като текуща,но не повлиява на успеха ти + това си минаваш.. Естествено, ако нямаш само 2ки де..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    around the world !
    Миналата година в 8-ми клас по-голямата част от съучениците ми имаха 2 - ки на писмения, но минаха. Просто всички ги плашат така, за да учат. На никои не му се занимава с изпити през лятото (е, освен ако не е болен даскал и има странни виждания) Оценката си е текуща, но все пак някои учители я имат предвид

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам как е сега, но по мое време оценката от външното оценяване беше текуща. Освен да си развалиш успеха друг проблем няма да имаш. Естествено най-високите няколко успеха имаше много доволни стипендии, отпуснати от частни организации, в рамките на 80-100лв месечно за една учебна година, или еднократна награда от 800лв. Пак казвам това беше преди 5-6 години.
    А аз недоумявам как може да учиш цяла година един език по 22 и повече часа седмично и накрая да имаш двойка?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не знам как е сега, но по мое време оценката от външното оценяване беше текуща. Освен да си развалиш успеха друг проблем няма да имаш. Естествено най-високите няколко успеха имаше много доволни стипендии, отпуснати от частни организации, в рамките на 80-100лв месечно за една учебна година, или еднократна награда от 800лв. Пак казвам това беше преди 5-6 години.
    А аз недоумявам как може да учиш цяла година един език по 22 и повече часа седмично и накрая да имаш двойка?

Защото не го учат, а само се води, че се учи.

Е тва па да си в езикова и да изкараш 2 по езика тряя си бахти ретарда майна.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Зависи как е направено! Ако изпита играе ролята и на класно може и да не минете ако имате 2ки! При нас беше точно така(аз съм в НЕГ) и изпита ни беше като класно за втория срок, но всички се справиха!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

хаха че го учим учим го ама те тез госпожи само ни повтарят ... вие няма да се справите те сега ш ви дадат неща,който не сте и сънували... секи ден колкото часа имаме толкова пъти ни го казват ... таа за това попитах...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от GaletyAlice
    хахаче го учим учим го ама те тез госпожи само ни повтарят ... вие няма да се справите те сега ш ви дадат неща,който не сте и сънували... секи ден колкото часа имаме толкова пъти ни го казват ... таа за това попитах...
    Абе.. колко имаш по БЕЛ?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си