- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- След езикова гимназия...
Извинявайте ако има такава тема ама нещо не можах да намеряТа... аз сега съм в езикова (английска) и днеска таз госпожата ни каза, че ако накрая като държим там националниа изпит ... и нещо бил на някви нива(диктовка,граматика,съ инение и там нещо друго май имаше) и ако на едно от тез имаме 2 не можем да минем...
пс:на някои може да им се стори тъпа темата, но извинете ме![]()
АЗ доколкото разбрах,тази оценка се пише като текуща и не ти влияе при образуването на годишния успех..Но все пак някой компетентен по въпроса - да каже
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При нас беше така. Имаше 2-ки, но всички минаха.Първоначално написано от SmilezZz
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Има такава тема,да. Ако имаш 2ка оценката се нанася като текуща,но не повлиява на успеха ти + това си минаваш.. Естествено, ако нямаш само 2ки де..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Миналата година в 8-ми клас по-голямата част от съучениците ми имаха 2 - ки на писмения, но минаха. Просто всички ги плашат така, за да учат. На никои не му се занимава с изпити през лятото (е, освен ако не е болен даскал и има странни виждания) Оценката си е текуща, но все пак някои учители я имат предвид![]()
Не знам как е сега, но по мое време оценката от външното оценяване беше текуща. Освен да си развалиш успеха друг проблем няма да имаш. Естествено най-високите няколко успеха имаше много доволни стипендии, отпуснати от частни организации, в рамките на 80-100лв месечно за една учебна година, или еднократна награда от 800лв. Пак казвам това беше преди 5-6 години.
А аз недоумявам как може да учиш цяла година един език по 22 и повече часа седмично и накрая да имаш двойка?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Защото не го учат, а само се води, че се учи.
Е тва па да си в езикова и да изкараш 2 по езика тряя си бахти ретарда майна.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Зависи как е направено! Ако изпита играе ролята и на класно може и да не минете ако имате 2ки! При нас беше точно така(аз съм в НЕГ) и изпита ни беше като класно за втория срок, но всички се справиха!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Абе.. колко имаш по БЕЛ?Първоначално написано от GaletyAlice
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\