Защо ми е заклюючена темата за форума като МОЛ бе? А?
Защо?
ПИТАМ!
Модераторски произвол! Ампутирано чувство за хумор! Не търпят никакви критика от самозабравилата се модераторска клика!
Революция! Анархия! ДОИП!![]()
Иначе сериозно - как очаквате потребителите да ви дават идеи за развитие, като не им давате фийдбек? Дадеш идея, дадеш пак и не знаеш, какво става с тези идеи.
И после защо нямало развитие?
Grumpy old madman
Добре де, дай идея. Дай фийдбек. Предлагаш да сменим името на форума на МОЛпроблем?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Когато ми кажете, какво става с предищните ми идеи и предложения.Първоначално написано от LadyDi
Знаете ли, кои са и къде са? май щом се задават такива въпроси отговорът е НЕ.
Е тогава защо да ви давам нови идеи?
и фийдбек трябва да дадете вие!!!
Grumpy old madman
Е, аз не съм запозната.
Имах голямо желание да откликна на възмущението ти, но за съжаление не мога.
Дано получиш фийдбек, от когото го очакваш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най ни е лесно на българите да се кикотим подигравателно отстрани из под рЪка , без да направим нещо креативно. Вижданията ти за разделите на форума са много интересни, но аз не съм съгласен с тях и тука един куп хора работим против това, което ти с лека ръка подиграваш )
Е да де, но нали знаеш, че прогрес рядко има в група с еднакво мислене.Първоначално написано от machoka
факт е, че идеите така и не стигнаха до широко обсъждане, нито се каза защо не стават, нито се проведе дискусия. Което не е лошо - просто е един доста авторитарен стил на управление и леко обезмисля раздела.
Иначе за мен сегашното положение е лошо, форума реално е загубил дялове по моя оценка (не говоря за общ брои потребители, те неминуемо ще растат при положение, че последните 5-6 година страшно много хора си купиха пц и си пуснаха нет).
Мога и да си изложа наблюденията, но само срещу заплащане. То е видно, че безплатното не се цени.
Grumpy old madman
за кои точно свои идеи те боли, че не сме ги взели предвид? нещо не разбирам. Изложи ги тук и ще ти отговоря параграф по параграф.
Да кажеш, че не слушаме потребителите - ще сбъркаш. Половината раздели от южната страна на форума ги има, заради идеи на потребители. Много други неща - също, например 'либералният' тип модериране, в който всякакви молове и т.н. стават възможни за съществуване. Ако се сещаш, по едно време беше по-казармена дисциплина..разциврихте се, че произвола бил голям - еми те ви на сега свободия. Даже знаеш, че в 'пълнолетник' дълго време нямаше въобще модераторска група добавена, и нещата се случваха на произвол. Е, видя резултата сам.
Пълнолетника се провал, защото се появи прекалено късно.
Примерно за промяната на "козметика и диети" на "козметика и дрехи" или нещо подобно и от спорт да стане "спорт и здравословно хранене".
И не ме боли, че не сте ги взели напредвид.
Grumpy old madman
Козметика и диети е едно, дрехи е съвсем различно.. предполагам предлагаш всички теми за кецове, кубинки и суичъри да отидат в раздела, в който момичетата обсъждат спиралите си? Не мисля. Козметика и диети се е обособил като женски раздел, с тематичност - поддържане на визията..и дрехите с маратонки нямат място там. Разделът си е напълно самодостатъчен, с 'редовна клиентела' и с актуални теми и постове - а аз съм на принципа 'когато нещо работи добре - НЕ го пипай'.
Спорт и ЗДРАВЕ - здравето включва здравословно хранене, здравословен начин на живот като цяло.. мисля, че е достатъчно ясно?
Не мисля, че това са проблемите на форума?
Мислим от различни гледни точки.
Факт е, че козметика и диети се обсъждат абсурди като лунната диета, японско чудо и тн., които са много по-вредни от две бири, или дори една цигара марихуана от един изчезнал раздел.
На принципа на които затворихте раздела за наркотиците е редно и да триете теми за подобни "диети". Това само при положение, че изчезването на наркотиците е дело на загирежност а не желание за политическа коректност.
В козметиката и сега се обсъждат дрехи, обувки, кецове, молове и тн. Твърдо смятам, че храненто и облеклото няма много общо.
Grumpy old madman
..защото не си 16 годишна.Първоначално написано от Canis_Dirus
Не съм наясно с диетите, но си имаме хора на ТИ със здравните проблеми, ако се появи нещо наистина вредно вярвам, някой от тях ще го забележи и ще го премахне.