- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Никога не съм имал приятелка
Хора аз съм мом4е на 13 и никога не съм имал гадже.Защо никое моми4е не иска да ми е гадже.Зна4и аз харесвам Mountain Bike (караде на колело през 4ерни путища и скоци),не пуша нито пия само по някога 1 кафе,по4ти винаги с един мой приятел сме около моми4ета с които познаваме от 1 клас.Да не е за това 4е съм опериран на сърцето и 4е не мога да се бия добре?Някои да ми даде съвет
Ооо спокойно...Аз съм момиче на 16 и все още не съм си имала приятел![]()
Първо:
- Ти си на 13..Моля ти се,стига глупости..Едва сега навлизаш в пуберитета..Ти какво очакваш - да си имал по 20 гаджета ли ?
Второ:
- Изобщо не се комплексирай излишно за тази операция..Ние,момичетата сме против агресията..Така,че...
Трето:
- Живей си живота,докато все още нямаш проблеми,че когато започнеш със гаджета,със първи целувки и прочие - ще си имаш още по-големи проблеми..Но не само с това..Приятели,училище,роди тели и т.н.
Извод:Да не ти пука това..И на теб ще ти дойде времето
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще се наложи да се цитирам.
Първоначално написано от SummerParty
you know my name.
NOT MY STORY.
ХАХА!Аз като бях на толкова си играех с легото и войничетата![]()
![]()
![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
+1! Живота е пред теб!!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Стига си се комплексирал бе, момчеНа 13 вместо да риташ футбол или да играеш на гоненица си тръгнал да играеш разгоненица и се комплексираш, че нямаш гадже.Чакай малко. Кат станеш на 15-16, тогава му мисли. Ако си харесваш някое момиче давай смело, ама така просто само защото другите си имат е меко казано тъпо
![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Предлагам ти да залягаш над уроците и да не се занимаваш с глупости! Аз съм на 14 и до сега също съм нямала гадже. И аз познавам много момчета, които вече са имали сигурно по 4-5 гаджета. И сега какво мислиш, че правят?! В момента, когато момичетата, които познават свършиха се чудят коя друга нова да завъртят.Чакай, животът ти едва започва!
и аз така ..Първоначално написано от elizabethg
![]()
по темата .. още си малък .. почакай ве братле ..
а и сам си го каза .. разкарваш се с едни и същи хора ..
запознай се с др хора ..![]()
Не мисля,че причината е в теб и още по-малко в операцията ти.Пък и плюс това си на 13 има много време още.Когато му дойде времето ще си имаш. :P