- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- резултати от матурите
Математика 62.00 точки Много добър (4.67)
Български език и литература 66.00 точки Много добър (4.90)
доволен съм........![]()
![]()
![]()
The Spark
ей тука намерих някво инфо http://www.stroitech.ro-ni.net/maturi.htmlПървоначално написано от DisturbiaV
The Spark
Абе, не те ли е срам да имаш 3.70 на някаква най-обикновена матура по БЕЛ... ?Първоначално написано от Serseri91
Saatana vittu perkele hate crew!
Да ти кажа честно, неПървоначално написано от Boot
Има си ред причини за това.Съжалявам, но не ме е срам.
Че ти пишеш грамотно тука бе, странно.
иначе браво, догодина съм аз![]()
Български език и литература
97.00 точки
Отличен (6.00)
Английски език
80.00 точки
Отличен (5.58)
малко слабо английския :D
айде, айде, без стойки сега :д повече от тва няма накъде ;д супер сме ахахахПървоначално написано от Briseis
Не знам как е трудността на матурата тая година, но ако е като от миналата година, то оценки под "много добър" означават, че човекът изобщо не е наясно с нещата. А специално по български е жалко да имаш тройка...
Български език и литература - 5.86
География - 4
Понеже ми трябва само оценката по български съм доволна![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
уха, браво :РПървоначално написано от Briseis
сестрата има 5,99 по БЕЛ и 5,26 по английски
Абе нещо ми се образува малко филм с тея резултати. Принципно бал 22,68 от 24 макс дали ще ми е достатъчен да вляза (ветеринарна медицина)?![]()
Български език и литература - 5.51
Английски език - 5.50
тия с над 5.51 не им вервам!
![]()
Как се определя шибания бал... удвоена оценка от матурата,оценката от дипломата (в случая по биология) и какво още? И във всички МУ ли бала е минимален -24 и максимален 36-37?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За пловдивското МУ компонентите за бала, доколкото знам, са удвоено ДЗИ+удвоени изпити по химия и биология. За това не съм 100% сигурна, но съм 1000% сигурна, че максималния бал е 36.Първоначално написано от ShtrudeL
Истинска любителка на животните. Възхищавам ти се. Наистина си много предана.С удоволствие ако имам животинка ще я водя при теб, доказала си се като ебаси animal-loveraПървоначално написано от babity
юПървоначално написано от ShtrudeL
За всеки У. е различно.
n00bs
Последните три години доколкото съм забелязала специално ветеринарна медицина не ми изглежда трудно да влезеш, а с твоите оценки пък абсурд.Първоначално написано от babity
![]()
И наистина е срамно да имате тройки по БЕЛ, а по чуждите 5-ци и 6-ци... Жалко, че не уважавате езика си.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като цяло общо-взето добри оценки
Важното е хората да са доволни от тях.
С бал 22+/24 се влиза почти навсякъде, по-малко от две единици липсващи до максимум бала са (почти) гаранция за успешно влизане. Освен в някакви по-екстремни ситуации или по-шантави специалности.
Дано да е така. Пък ако до няколко дни не ми отминат колебанията просто ще седна да си доям учебниците по биология и ще се явя на изпит за повече. От една страна вярвам, че напоследък желаната от мен специалност е непопулярна, както и че масата от наборите ми са адски тъпи, но от друга ме притеснява фактът, че за явилите се на изпит има бонус - коефициент 1.2, който за кандидатстващите с матура го няма. Не знам, не знам. Ще мисля още.
Малко помощ как да го намеря въпросното?Първоначално написано от Spider4eto
![]()
В кой университет ще учиш ветеринарна медицина(не съм запозната много много къде има) ?
Тракийски, Стара Загора.Първоначално написано от Spider4eto
Нещо чичко Гугъл не ми намира това, което търсяСъжалявам, попаднах на един линк, който ми се оказа важен, то пък невалиден. И форума на тракийския прегледах, и нищо. Регистрирай се и питай там, или питай някой влязъл вече.
От приятел знам, че миналата година са приемали и с бал 17, но човек никога не може да е сигурен в нищо. В крайна сметка най - вероятно ще се откажа от редовните изпити, защото като се замислих единицата разлика до максималния при мен идва от дипломата. И по химия, и по биология имам 5.50 и не виждам смисъл за някакви си 34 стотни разлика да се мъча за изпит. Реално погледнато смятам, че балът ми не е чак толковса нисък.