.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Съвет!

Съвет!

Здравейте, колеги и колежки!
    Проблема е следния:
    Днес за първи път щяхме да правим секс с приятелката ми. Тя беше девствена до този момент! Първо пихме по-едно кафе, след това си поговорихме доста, целувахме се и т.н. и стигнахме до същинската част. Отворих я с пръст, това и беше първия път, съответно имаше кръв. Дойде време да си "дойдем на думата", но просто не стана. Неможех да и го вкарам незнайно защо, правил съм секс, но само с отворени и е къде къде по-лесно самото "вкарване" Проблема мисля, че е от нея. Вие какво мислите за случката и с какво ще ме посъветвате. Общо взето всяко нещо, ще ми е от полза. Следващия път мисля всичко да мине гладко.

П.П. Преди да създам тази тема, прочетох повечето теми, но не открих нищо относно моя въпрос.

Лека вечер Ви желая.

Поздрави!

Голям фен Аватара на Emilen
    Част от химена е останала и затова се получава така. Пръстът си е доста по-тънък, все пак. Ще се наложи да го направите, за да си сигурен, че вече си я "отворил". Използвайте лубрикант, по лесно ще се получи. Иначе, това се получава понякога при девствени - все е едно, че се опитваш да пробиеш стена - просто не иска напред.

Много си прав! Благодаря, че се отзова толкова бързо. Какъв увлажнител (лубрикант) да използвам и как става самото нанасяне ( на мен, на нея) просто до сега съм нямал контакт с такива неща и ми е "тъмно"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Син на Дурекс. Нансяш го по презерватива (след като си го поставил) и може и по нея да сложиш. По принцип не е необходимо голямо количество.

Благодаря, жив и здрав!
    Следващият път ще пробвам и ще пиша, какво е станало. Дано с тази тема помогнем и на други.

В преден коментар споменаха лубрикант-много добра идея.Също така се пробвай да я възбудиш максимално!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пробвай да вкараш и още едно пръстче. Ще я заболи, но няма начин. Явно хименът й е по плътен, затова трябва по-голям натиск.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Само с един пръст явно не се е получило!
    В смисъл вкарай първо един пръст след това втори и така! Когато стигнете до "същинската" част го вкарвай много бавно, в смисъл първо само главичката и така!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Или е много тесна или е притеснена и не е отпусната пробайте с повече любовна игра ..

Re: Съвет!

Цитирай Първоначално написано от Mi16
    Здравейте, колеги и колежки!
    Проблема е следния:
    Днес за първи път щяхме да правим секс с приятелката ми. Тя беше девствена до този момент! Първо пихме по-едно кафе, след това си поговорихме доста, целувахме се и т.н. и стигнахме до същинската част. Отворих я с пръст, това и беше първия път, съответно имаше кръв. Дойде време да си "дойдем на думата", но просто не стана. Неможех да и го вкарам незнайно защо, правил съм секс, но само с отворени и е къде къде по-лесно самото "вкарване" Проблема мисля, че е от нея. Вие какво мислите за случката и с какво ще ме посъветвате. Общо взето всяко нещо, ще ми е от полза. Следващия път мисля всичко да мине гладко.

П.П. Преди да създам тази тема, прочетох повечето теми, но не открих нищо относно моя въпрос.

Лека вечер Ви желая.

Поздрави!
    Щом не си могъл да я отвориш значи си голям некъдърник и профан. За нищо не те бива и неставаш. Не търси вината в момичето!!! Тц и това ми било истински мъж да бе да.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не става въпрос за това, че част от химена е останал ... Химена може изобщо да не се скъса, има жени, при които той се къса чак при първото раждане. Проблема е, че до първия път влагалището никога не е разширявано повече от 2-3 см. Болката обиновено идва не от разкъсването на химена, а от разтягането на стените на влагалището.. за това повечето момичета продължава да ги боли и следващите няколко пъти. Бая трябва да се постараеш да я предразпложиш ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си