- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисионерска???
Аве кво е тва мисионерска?Некой ше ми обиасне ли
Здравей, приятел!
"Мисионерска" е секс поза, при която мъжът е отгоре, а жената лежи по гръб, при което партньорите имат възможност да се гледат в очите, лице в лице.
Първоначално написано от Mi16
![]()
Друго ще питаш ли .. ?
Мир както приятелят ти обЯсниПървоначално написано от Mi16
Не можах да се сдържа
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Не видях нищо смешно? Обясни, ако можеш на ЛС, да не пълним темата с глупости.
Kakav mir ma? Tva 4ove4e det ti e na snimkata mi prili4a na tebe i kat ta fana taka 6ta obiazdia v misionerska 4e 6a ohka6 i 4ak v Kitai 6ta 4uvatПървоначално написано от SexyBitch
[quote="Zahari1996"]Kakav mir ma? Tva 4ove4e det ti e na snimkata mi prili4a na tebe i kat ta fana taka 6ta obiazdia v misionerska 4e 6a ohka6 i 4ak v Kitai 6ta 4uvat[/quoПървоначално написано от SexyBitch
Исках да кажа ми ама... всеки бърка, вапреки че като те гледам, скоро няма да бъркаш в мен![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Все ще се намерят подобни индивиди, само ако бях един админ. :P
[quote="SexyBitch"]SexyBitch на колко си!?!? питам просто от любопитствоПървоначално написано от Zahari1996
(h)
с 6 мнения не се ставаПървоначално написано от Mi16
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="Gr0zDan0v"]Първоначално написано от SexyBitch
Sorry it's classified![]()
Казах го метафорично, за да се осъзнаят човечетата.![]()
Може и да стане, ако има мерак и...връзкиПървоначално написано от awerw
![]()
Това не е мисионерскатаПървоначално написано от DaNGeRousLy
При мисионерската краката на момичето са на леглото http://images.meredith.com/fitness/i...missionary.jpg
фърляш я по гръб и work harder![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
416 също не стигатПървоначално написано от awerw
![]()
и 2224 не стигат ама аз си мълчахПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
sapphire5![]()
тфа е позата "Лост на удоволствието" .. разновидност на мисионерската е ;]]Първоначално написано от DaNGeRousLy
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Партия на мисионерите..![]()
Админа сигурно практикува мисионерската в момента че не ни банва всичките![]()
Ейй..в тоя сайт ги има всичките позии...както и мисионерската....
http://sex-gallery.sexznanie.com/ --- само цъкваш в/у картинката и тя ти излиза анимирана...