.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    извинявам се за спама, имам въпрос към тези които са били на матура по английски език, та слушането с разбиране много ли е гадно ?
    и изобщо как ви се стори матурата? че мисля да се пусна на английски, ама не съм решила още на 100% защото ми е втори чужд

едит: а да и поздравления на всички
    Гадното е, че беше на запис и при нас особено първият текст въобще се загуби. Може би при другите не е било така, не знам. Иначе говорят много бавно и разбираемо, от време на време като за малоумни - докато кажат края на изречението си забравил началото от темпото.

Цитирай Първоначално написано от XENON
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    тука сте мазните зубрачи обаче..
    Това,че хората са амбицирани и мислят за бъдещето си - зубрачи ли ги прави ..Ей..Омръзна ми от такива индивиди
    от завист говорят така
    хахах, ето ги бъдещите интернет отличници ;>

нали се сещате, че половината от оценките тука не са реални. или във форума влизат само хора, които са изкарали 6ци на матурите.

ама като сте толкова тъпи и ограничени да се досетите, се радвам, че поне аз не съм такъв. а това кой е амбициран и кой не - айде, моля ти се, го разправяй на някой друг. като ти е омръзнало от 'такива индивиди', натискай изход и отивай да си навреш амбициите в г ъ з ъ

Голям фен Аватара на cveteto64
    БЕЛ: 59.50 точки Много добър (4.53)
    Руски език: 55.00 точки Добър (4.29)
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Математика 91.00 точки Отличен (5.89)
    Български език и литература 67.00 точки Много добър (4.95)

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    БЕЛ - 5.60
    География- 4.40
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Може ли някой да каже каква е системата за оценяване, защото има хора с 5,70 и такива с 5,71 . Каква е логиката?

Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Може ли някой да каже каква е системата за оценяване, защото има хора с 5,70 и такива с 5,71 . Каква е логиката?
    ами има то4ки примерно 80,5 85,5 и затова става така

Фен Аватара на quexxe
    Зубрачи, такова нещо няма.Има само учещи и модерни ученици подложени на модернизирания български(подчертавам) натиск.Срамота е по български език да имате добър 4.Правела съм тестовете ви за външно оценяване в помагалото (pomagalo.com) с резултат мн.добър 5,45.Няма нищо сложно, но има объркващи въпроси.Не знам защо толкова ви затрудняват, това са основни неща, а и сте българи.Време е да седне и да се чете, то само с чалга и прочие не става!

Но както и да е спирам със забележките, браво! Сега "релаксвайте". : )
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

математика - 5.16
    БЕЛ - 5.91

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Зубрачи, такова нещо няма.Има само учещи и модерни ученици подложени на модернизирания български(подчертавам) натиск.Срамота е по български език да имате добър 4.Правела съм тестовете ви за външно оценяване в помагалото (http://www.teenproblem.net/school) с резултат мн.добър 5,45.Няма нищо сложно, но има объркващи въпроси.Не знам защо толкова ви затрудняват, това са основни неща, а и сте българи.Време е да седне и да се чете, то само с чалга и прочие не става!

Но както и да е спирам със забележките, браво! Сега "релаксвайте". : )
    хмм.. и аз слушам чалга .. и какво ? приет съм в едно от най-хубавите училища и не съм си позволил да изкарам под мн.добър по български .. имал съм и 4-ки,ама на тетрадки и такива неща .. това с чалгата много ме дразни .. и чалгарите са хора,а и има и много умни

Български език и литература

56.50 точки

Добър (4.3
    История и цивилизация

34.50 точки

Среден (3.32)
    sleda ot lubovta

БЕЛ - отличен 5,77
    Математика - отличен 6,00

Супер фен
    БЕЛ - 3.46
    Биология - 5.07

Град
    your mind,your body and your soul
    Български език и литература :62.00 точки-Много добър (4.67)
    География и икономика :71.00 точки-Много добър (5.18 )
    Яд ме е,че можеше да напиша повече на есето по БЕЛ.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

БЕЛ 4.23
    Биология 5.12

Здравейте, нов съм във форума и имам едно питане - има ли как да си взема работите и да си ги видя?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от a2aaaa

Аз не знам как някой може да има 4ка по БЕЛ.. също така и по Биология.. Тцтц..

Сори за "спама"...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ахахахах, не е истина колко много прости парчета има тук!

Абе, как може да изкарате оценка под 5 на матурата по български???

То е ясно, че българският гимназист деградира все повече и повече, а представителната извадка от този сайт доказва това напълно!

На матурата има въпроси относно най-известните български автори - автори, които ТРЯБВА да бъдат прочетени поне по веднъж от всекиго тук, а и честно казано това би било достатъчно за една прилична оценка над 5.

Друг е въпросът, че и граматиката не е кой знае какво, вие как ще напишете една молба/ декларация/ CV по културен начин след няколко години? Просто няма да го направите.

Матурата беше смешна, а резултатите ... те са още по-смешни, съдейки по видяното тук.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Сори за "спама"...
    пф да немислиш ,че всичко стоят и само учат утях всеки сам си приценява колко му стига .За кво изощо се заяждаш във всяка тема ?
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Сори за "спама"...
    пф да немислиш ,че всичко стоят и само учат утях всеки сам си приценява колко му стига .За кво изощо се заяждаш във всяка тема ?
    Ти не си ли чувала,че всеки има право на мнение? Още ли искаш да си останеш неграмотна? Аз те съветвам ТИ да СПРЕШ да пишеш във всяка тема,защото се излагаш с умствените ти способности.

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Погледни се!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Re: Колко имате на матурите?

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    аз имам Български език и литература
    55.00 точки Добър (4.29)

Биология и здравно образование
    63.00 точки Много добър (4.73)
    ъъ по биология и здравно образование макс.брой чо4ки не е ли 15 /а с физиката и химия - 45 общо/?

и формулата по която се оценяват не е ли "твоя брой точки делено на общия брой по 4 + 2 "?

Цитирай Първоначално написано от rozovka
    55.00 точки Добър (4.29)

ъъ по биология и здравно образование макс.брой чо4ки не е ли 15 /а с физиката и химия - 45 общо/?

и формулата по която се оценяват не е ли "твоя брой точки делено на общия брой по 4 + 2 "?
    абе 7класнички не са излязли ваще резултати още, не се върти светът около вас :д

Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    Цитирай Първоначално написано от rozovka
    55.00 точки Добър (4.29)

абе 7класнички не са излязли ваще резултати още, не се върти светът около вас :д
    може да не са излязли още има всички , освен днешния са проверени в нащо дскл..помощник директорката каза..и видяхме папката

Няма значение, тази тема и за 12 клас, а не за 7.При вас не се ли казва външно оценяване???

На мен ми излиза резултата само от едната матура. Някой знае ли какъв може да е проблема?

Аз не съм 12ти, но знам, че има 4 оценки 6.00, знам едно момче има 5.92, друго 5.78 - това по биология. И 5.15 по английски един

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си