- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко имате на матурите?
БЕЛ-5,72
Биология-5,98
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
още съм малка ама да питам тези с история който са имали матура беше ли трудна.
и браво за хубавите резултати![]()
м сигурно е била лесна ,но за тези ,който са чели и учили ...Без да прочетеш поне веднъж учебника по история ,едва ли ще изкараш 6 .От обща култура ще я земеш ама най-много 4 .Първоначално написано от spopi
sleda ot lubovta
аз държах тази матура и изкарах 5.61. Не мога да кажа, че беше елементарна, но не беше и особено трудна. Доста въпроси от ПСВ И ВСВ имаше, което не очаквах, но.... не може навсякъде да просперираме само със СредновековиеПървоначално написано от spopi
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
хахПървоначално написано от PepSsSi
Е, наистина, не става само със Средновековие
,но пък темата беше от този период
![]()
Иначе матурата...хм...не беше мн трудна....темата може да те прецака и най-много 3-4т да ти вземат от теста![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
БЕЛ - 4.90
Математика - 5.04
Насрааме гащите![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз ще ти кажа как ...Първоначално написано от elito0o0o0
Аз имам 4 по Биология,защото последно съм я учила в 10 клас и то под формата на ЗИП,който съм имала само 1-я срок по час на седмица.Ако ми бяха наблъскали матурата с Микробиология щях и 7 да изкарам ама ...
Тия 4-ки се изкарват от обща култура.Аз от 7 клас не съм сядала да чета някое от произведенията,които се учат в училище.От 9 не съм писала ЛИС,Есе и т.н. ... Общо взето го удрях на живот в часовете по БЕЛ (когато влизах де).
Така,че не виждам що се очудваш на 4-ките?!
100% няма човек,който да е изкарал 4 на матурата по БЕЛ и да е сядал поне веднъж да учи по предмета![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абсолютно вярно,приятеля ми не е бутвал от 4 клас български,а има 4.![]()
^Нормално, матурата е елементарна...като за такива дето не са пипвали по БЕЛ...
Иначе аз имам 6.00 по БЕЛ, но съм учила определено.По немски също имам 6.00![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Сигурно на другата имаш 2 или е станало нещо с матурата ти!Първоначално написано от tainiq
Сериозна съм!Провери в училището си, там сигурно има списък с двойките![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Някой знае ли как мога да си видя работите? Към кого да се обърна?![]()
Ох не знам..![]()
Мисла че в училище трябва да идеш.Първоначално написано от IvanKo
4.90 (66 точки) БЕЛ
5.95 (93 точки) Биология и здравно образование ;]
Леле егати и хората.. Всеки с невероятно самочуствие! Всички учеха от Септември и какво, 4-ки нещо най-много 5-ци по БЕЛ, а аз не съм пипал, мисля се за грамотен човек иначе ! Какво като имам 4-ка ?
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Pопитах в канцеларията, казаха ми, че някаква молба трябвало да се попълни и нищо друго - да съм питал секретарката, а тя си фанала пътя към вкъщи рано - рано. Аман от малоумници и безотговорници в тия училища.Първоначално написано от spopi
Някой знае ли в колко дневен срок след резултатите от матурата трябва да се подаде тази молба?
География и икономика
36.00 точки Среден (3.36)
Български език и литература
52.00 точки Добър (4.12)
Държа да подчертая, че за разлика от повечето зубрачи, които са писали по тая тема, аз си изкарах оценките от обща култура, дори география не уча от 9-ти клас, но благодарение на телевизията и чудото интернет ги взех и двете![]()
Някой държа ли матура по чужд език?Колко имате?
Относно това, че някой искаше да си види матурата - при нас има определени 3 дати на които можем да идем и да си видим работите, без да подаваме молби и прочие.
Инъче 5.67 по БЕЛ и 5.61 на Философския цикъл
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Матура по БЕЛ-отличен 5.68(83,5т.)
Матура по История и цивилизация-5.82(88,5т.)
БЕЛ - 5,71
Философски цикъл - 5,26
И по двете не учих... Е, само денят преди матурите малко. Но съм много доволен от себе си, защото очаквах много по-малко.
Ау, колко е зряло да се обиждаме на "зубрачи" и на "чалгари", нямам думи просто.
Български език и литература
96.50 точки
Отличен (6.00)
Английски език
93.50 точки
Отличен (5.96)
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.