.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

нек`ва Глупост ;dd

Ей , Хораа ..

Накрадко >> гаджето ми .. ами не го харесвам вече .. искам всичко да приключи .. Ноо С неговия на-добър приятел , както и мой най-добър , започнахме някак ... вс ден като излезем на кафе и той започва да ме прегръща..целува..както и аз него .. както и да се държим за ръце..гали ме .. и хей такива .. .. Той ....доколкоото го позн. няма намерения да тръгва с момиче на неговата възраст - мен .. инт от по-големи .. НИКОГА не съм го виждала такъв.. все пак .. най-добър фр с моя.. а и той мн държи .. и е мн сериозен ...отговорен.. Не съм си и помисляла че може да напр нещо такова.. Пък и аз искам да късам с моя А той ми повтаря : - Няма да късате !! ..

Уфф .. и аз нз какъв ми е въпроса .. Какво мислите ?! ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Да бе много е сериозен сигурно. Едва я прочетах тая тема,ама,като не си харесваш гаджето,разделете се,а не да си с него и с приятеля му,много двулично...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас ^^
    13-14 ?? Като не изпитваш нищо към приятеля си зарежи го .. но и не тръгвай с другия

От толкова съкращение ме заболя главата докато го прочета... живота няма ли да си съкратиш?

Абе dude и ти не знаеш к'во искаш!!!
    Като не си харесваш гаджето го зарежи!!!!!
    А пък онзи твоя "най-добър" приятел иска най-вероятно да те изчука и после да се прави,че не те познава.
    И впрочем...съгласна съм с SemperFidelis - 'земи си скъси живота най-добре!!Нямаше да ти отнеме много време ако беше писала цели думи!!Все пак си намерила време да насвяткаш толкова много многоточия,right?
    There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    От толкова съкращение ме заболя главата докато го прочета... живота няма ли да си съкратиш?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    ++++
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф..Боже..Поредната,която не знае какво иска...
    От тука следва,че си малка и не си готова наистина да имаш гадже..
    Щом не го харесваш - остави го..Много е гадно,да си играеш с чувствата на другия...
    И в НИКАКЪВ случай не тръгвай с приятеля му..Защото само,заради такава ще загуби едно приятелство
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    Е, значи, ама и на вас няма угодия! Като е много дълго било роман, да го съкратят. Сега, като е кратко- не можела ли да си съкрати и живота...

По темата: Като не изпитваш нищо към гаджето ти- зарежи го. Все пак мнението на общия най-добър приятел не е кой знае колко важно, той не трябва да се меси в отношенията ви.
    А колкото до самия него- ако тръгнете може гаджето ти да се почувства много гадно, че си го зарязала заради най-добрия му приятел. Така се скапват приятелствата.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ъм ? Нищо не схванах.
    И за какво си с гаджето си след като не го обичаш ?
    Знаеш ли само как си играеш с тях ? Мм .. едва ли! Накрая ще стане " От два стола , та на земята. "

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ъм ? Нищо не схванах.
    Знаеш ли само как си играеш с тях ? Мм .. едва ли! Накрая ще стане " От два стола , та на земята. "
    ами тогава да си сложи 3-ти стол

а по темата: според мен си дай определен период за размисъл дали не си повлияна да скъсаш с гаджето си само заради тоя "общия" приятел или причината да не искаш да си с него е заради самия него

Колко време щеше да ти отнеме, ако го беше написала без да съкращаваш думите...? И според мен всичко това е .. тъпо.. Казваш край и приключваш...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Значи >>>> като не хар. гаджето си вече, зарязваш го.... Другия... като не го инт момичета на неговата възраст >>> оставяш го да си живее живота.

Така добре ли е?

Та накраДко да ти отговоря, че ще е най-добре да оставиш приятеля си, за да не го нараниш.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    тез турски сериали ви обърнаха на маймуни
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ъм ? Нищо не схванах.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си