- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пепеляшка и принца ...
Здравейте ... чувствам се ужасно странно от факта, че пиша всичко това тук, което ме кара да се замисля още повече колко абсурдна е цялата тази история:
Хлътнах по мъж, богат, красив и известен ... аз съм на 18 а той е на 25, мечта е на всяка 2ра жена, а бизнеса му е свързан точно с това - да прелъстява ( не е жиголо)
Той е актьор, не в буквалния смисъл на думата, но е длъжен да кара жените да се чувстват желани, красиви и най - добрите ... накара и мен да се чувствам така, което беше просто неговата задача ... той беше просто на работа.. а аз бях глупава и си попаднах в капана на глупостта![]()
Със сигурност аз бях малко по - различна от всички други до които той се дососваше. Имах по-пряк контакт с него, излязохме, бяхме на дискотека, разбира се понеже той е типичния мачо се сещате как се е държал, поиска да преспя с него, но аз му отказах, не знам как успях, но го направих. Мислех си, че по този начин ще го впечатля, едва ли има жена, която е устояла на предложение от наистина перфектен не само за мен мъж. Но уви, със сигурност този факт го е впечатлил, но определено не го стимулира да се бори за мен.
След което той просто изчезна от живота ми.
Писах му в ФБ, но уви ... нищо![]()
Имам телефона му, вчера си писахме няколко смс-а в които обаче не си казахме нищо. Имам нужда да опозная този мъж, сигурна съм, че той не е този мачо който виждат всички, но за да го направя
трябва да успея да привлека вниманието му само и единствено чрез анонимни смс-и ... не съм сигурна обаче как точно трябва да стане това ...
Предложения?))
Благодаря на тези, които ще приемат темата ми на сериозно и няма да ме обвинят за това, че преследвам мечтите си, колкото и да са далечни те ...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Сама си търсиш белята.После ще има да ревеш "ама аз вярвах че не е такъв..".За какво му е да тича след теб като си му отказала да спиш с него,та тои може да има всяка(по думите ти).Единствения начин да спечелиш такова момче е с характера ти,не да се правиш на интересна.
Какво мислиш че ще постигнеш с анонимни смси??
Да, права си , нищо няма да постигна, но нямам друг вариант за какъвто и да е било контакт с него![]()
Ами нали имаш телефона му,обади му се и го покани,предполагам ще си спомни коя си.
Живеем в различни градове, той постоянно обикаля из България, а и след отказа ми би било глупаво или поне аз бих се чувствала така, защото не направи нищо и да започна да му се моля ...
Ако успеем да завържем малко по - драматичен разговор в смсите, или чрез разговори по телефона и успея по някакъв начин да го накарам да иска да знае коя съм, защото му допадам например ( ако си допаднем разбира се) ще е доста по - лесно ... Всъщност го планувам като в приказка, абсурдно налиОчаквах такова мнение
![]()
Според мен е глупаво да бягаш след "мъжа-мечта", но все пак това си е твоя живот и ти решаваш как да го живееш.По-добре му се обади и кажи, че искаш да се видите.Запомни, че ако обаче откаже, няма как да го накараш да направи нещо, което не иска.![]()
Това ми изглежда просто като най-обикновено увлечение. Какво очакваш от такъв мъж? От цялата работа видях, че го желаеш, понеже не можеш да го имаш. От целия пост лъха несериозност. Не знам... моя съвет е въобще да не се занимаваш с тази цялата работа, не виждам никакъв смисъл в това.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Дори и да го спечелиш и да си с него...готова ли си да платиш цената - постоянно съмнение и терзания дали в моментите, в които не е с теб е с други?
ХейАз никъде не съм казала, че искам да се женя или да имам връзка с него, искам да го опозная , с такъв човек не се надявам на нищо, разбира се, привлича ме сексуално и то ужасно много, но споменах в поста, че целта ми е да го опозная, изобщо не става въпрос са сериозни връзки
![]()
Благодаря ви все пак за мненията, несериозно е може би и определено е увлечение, но щом съм писала тук, съм имала нужда от подкрепа, аз съм наясно със ситуацията независимо, че изглежда абсурдно мисля, че все още мисля трезво и не съм превърнала този човек в смисъла на живота си .. исках просто идеи за малко по различен начин да се започне разговор, не анализ на ситуация, ясно ми е , че така казано звучи абсурдно, но всички вие знаете, че каквото и да преживявате само вие си знаете как е..
Там е работата, че си сигурна, че той бил еди какъв си.
Ами, ако наистина не е, може да се подведеш много лесно, че има нещо зад това, което виждат очите, имайки предвид, че тръгваш с такава нагласа, а и той е актьор.
И като го опознаеш най-много да се привържеш, както ти казаха, сама си го просиш.
По-добре не се занимавай.
Добре ... благодаря на всички за мнението ... винаги е най - добре да действаш сам ... дано се получи ...
Аз не се страхувам от болката, дори и да се влюбя и дори и да ме боли, това е само повече опит за мен самата и не знам защо вие се опитвате да се пазите от това, ако сме така скиптично настроени към всичко, то тогава никога няма да успеем да бъдем щастливи, заради страха си ..
А това, че моята цел е висока ... още по - добре, и да се проваля, поне ще съм на ясно със способностите си .. съветвам ви да използвате малко от тази политика ...![]()
Колкото и да се пазите, някога пак боли ... за това мисля, че е доста по - добре да се хвърлиш в огъня без страх, може пък и да не пари![]()
Никой не се пази, просто зависи дали си струва и има ли смисъл.
Ти ще си прецениш най-добре за себе си естествено.![]()
знаеш ли от колко време си мисля кви бяха тия смс-си неска, ше се опознаем нема проблеми.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
AiKaTa харесваш ми ,сериозно! Знаеш какво искаш,смела си и имаш не се страхуваш да следваш мечтите си.Все прекрасни качества.Мислиш ли че "богат, красив и известен" мъж на 25 ще погледне сериозно на 18 годишно момиче просто защото не му е дала секс?Защо просто не вложиш тази енергия в някоя възможна ,смислена и пълноценна връзка ?Аз мисля че ще си по щастлива.А анонимните СМС-и са доста инфантилни и не би трябвало да се надяваш на резултат чрез тях.
Никъде не съм споменавала, че искам да гледа на мен сериозно, самата аз не мога да погледна на това сериозно, както споменах - събирам си емоции![]()
Свързах се с него, разбра коя съм, даже и се видяхме, изкарахме един страхотен ден и мисля, че не само постигнах целта си за отрицателно време а и спечелих още един приятел ...
Никой не ме разбра правилно .. но аз си спечелих усмивка
Благодаря на всички, че отделиха малко време на тази тема![]()
по принцип ква кола има, чисто информативно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
гоуф двойка![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
близо е до голфа. Пасат има :Д