.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

Пепеляшка и принца ...

Здравейте ... чувствам се ужасно странно от факта, че пиша всичко това тук, което ме кара да се замисля още повече колко абсурдна е цялата тази история:
    Хлътнах по мъж, богат, красив и известен ... аз съм на 18 а той е на 25, мечта е на всяка 2ра жена, а бизнеса му е свързан точно с това - да прелъстява ( не е жиголо )
    Той е актьор, не в буквалния смисъл на думата, но е длъжен да кара жените да се чувстват желани, красиви и най - добрите ... накара и мен да се чувствам така, което беше просто неговата задача ... той беше просто на работа.. а аз бях глупава и си попаднах в капана на глупостта
    Със сигурност аз бях малко по - различна от всички други до които той се дососваше. Имах по-пряк контакт с него, излязохме, бяхме на дискотека, разбира се понеже той е типичния мачо се сещате как се е държал, поиска да преспя с него, но аз му отказах, не знам как успях, но го направих. Мислех си, че по този начин ще го впечатля, едва ли има жена, която е устояла на предложение от наистина перфектен не само за мен мъж. Но уви, със сигурност този факт го е впечатлил, но определено не го стимулира да се бори за мен.
    След което той просто изчезна от живота ми.
    Писах му в ФБ, но уви ... нищо
    Имам телефона му, вчера си писахме няколко смс-а в които обаче не си казахме нищо. Имам нужда да опозная този мъж, сигурна съм, че той не е този мачо който виждат всички, но за да го направя
    трябва да успея да привлека вниманието му само и единствено чрез анонимни смс-и ... не съм сигурна обаче как точно трябва да стане това ...
    Предложения? ))
    Благодаря на тези, които ще приемат темата ми на сериозно и няма да ме обвинят за това, че преследвам мечтите си, колкото и да са далечни те ...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Сама си търсиш белята.После ще има да ревеш "ама аз вярвах че не е такъв..".За какво му е да тича след теб като си му отказала да спиш с него,та тои може да има всяка(по думите ти).Единствения начин да спечелиш такова момче е с характера ти,не да се правиш на интересна.
    Какво мислиш че ще постигнеш с анонимни смси??

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Да, права си , нищо няма да постигна, но нямам друг вариант за какъвто и да е било контакт с него

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами нали имаш телефона му,обади му се и го покани,предполагам ще си спомни коя си.

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Живеем в различни градове, той постоянно обикаля из България, а и след отказа ми би било глупаво или поне аз бих се чувствала така, защото не направи нищо и да започна да му се моля ...
    Ако успеем да завържем малко по - драматичен разговор в смсите, или чрез разговори по телефона и успея по някакъв начин да го накарам да иска да знае коя съм, защото му допадам например ( ако си допаднем разбира се) ще е доста по - лесно ... Всъщност го планувам като в приказка, абсурдно нали Очаквах такова мнение

Според мен е глупаво да бягаш след "мъжа-мечта", но все пак това си е твоя живот и ти решаваш как да го живееш.По-добре му се обади и кажи, че искаш да се видите.Запомни, че ако обаче откаже, няма как да го накараш да направи нещо, което не иска.

Това ми изглежда просто като най-обикновено увлечение. Какво очакваш от такъв мъж? От цялата работа видях, че го желаеш, понеже не можеш да го имаш. От целия пост лъха несериозност. Не знам... моя съвет е въобще да не се занимаваш с тази цялата работа, не виждам никакъв смисъл в това.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Дори и да го спечелиш и да си с него...готова ли си да платиш цената - постоянно съмнение и терзания дали в моментите, в които не е с теб е с други?

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Хей Аз никъде не съм казала, че искам да се женя или да имам връзка с него, искам да го опозная , с такъв човек не се надявам на нищо, разбира се, привлича ме сексуално и то ужасно много, но споменах в поста, че целта ми е да го опозная, изобщо не става въпрос са сериозни връзки
    Благодаря ви все пак за мненията, несериозно е може би и определено е увлечение, но щом съм писала тук, съм имала нужда от подкрепа, аз съм наясно със ситуацията независимо, че изглежда абсурдно мисля, че все още мисля трезво и не съм превърнала този човек в смисъла на живота си .. исках просто идеи за малко по различен начин да се започне разговор, не анализ на ситуация, ясно ми е , че така казано звучи абсурдно, но всички вие знаете, че каквото и да преживявате само вие си знаете как е ..

Там е работата, че си сигурна, че той бил еди какъв си.
    Ами, ако наистина не е, може да се подведеш много лесно, че има нещо зад това, което виждат очите, имайки предвид, че тръгваш с такава нагласа, а и той е актьор.
    И като го опознаеш най-много да се привържеш, както ти казаха, сама си го просиш.
    По-добре не се занимавай.

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Добре ... благодаря на всички за мнението ... винаги е най - добре да действаш сам ... дано се получи ...
    Аз не се страхувам от болката, дори и да се влюбя и дори и да ме боли, това е само повече опит за мен самата и не знам защо вие се опитвате да се пазите от това, ако сме така скиптично настроени към всичко, то тогава никога няма да успеем да бъдем щастливи, заради страха си ..
    А това, че моята цел е висока ... още по - добре, и да се проваля, поне ще съм на ясно със способностите си .. съветвам ви да използвате малко от тази политика ...
    Колкото и да се пазите, някога пак боли ... за това мисля, че е доста по - добре да се хвърлиш в огъня без страх, може пък и да не пари

Никой не се пази, просто зависи дали си струва и има ли смисъл.
    Ти ще си прецениш най-добре за себе си естествено.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    знаеш ли от колко време си мисля кви бяха тия смс-си неска, ше се опознаем нема проблеми.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    AiKaTa харесваш ми ,сериозно! Знаеш какво искаш,смела си и имаш не се страхуваш да следваш мечтите си.Все прекрасни качества.Мислиш ли че "богат, красив и известен" мъж на 25 ще погледне сериозно на 18 годишно момиче просто защото не му е дала секс?Защо просто не вложиш тази енергия в някоя възможна ,смислена и пълноценна връзка ?Аз мисля че ще си по щастлива.А анонимните СМС-и са доста инфантилни и не би трябвало да се надяваш на резултат чрез тях.

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Никъде не съм споменавала, че искам да гледа на мен сериозно, самата аз не мога да погледна на това сериозно, както споменах - събирам си емоции
    Свързах се с него, разбра коя съм, даже и се видяхме, изкарахме един страхотен ден и мисля, че не само постигнах целта си за отрицателно време а и спечелих още един приятел ...
    Никой не ме разбра правилно .. но аз си спечелих усмивка
    Благодаря на всички, че отделиха малко време на тази тема

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    по принцип ква кола има, чисто информативно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    бълХаристан
    гоуф двойка
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    BeJluKo TbpHoBo
    близо е до голфа. Пасат има :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си