Ако бойните изкуства са толкова помагащи, ей готова съм да тръгна ако ще веднага и аз на някое. Не ми пука колко ангажимента ще имам, просто си знам, че трябва да си постегна психиката.

Заради семейни проблеми, които се изостриха преди 5 г. се затворих тотално в себе си и станах изключително студена към другите хора. Тоест се превърнах в нещо, което не съм искала да ставам. Сега ситуацията в семейството ми е тип "лазене по дъното". Няма къде да се пада по-надолу, обаче и промяна нагоре няма да има. Спасяването е поединично, затова "избягах" от вкъщи да уча в друг град с цел да съм далеч от семейната атмосфера. Последиците си казват думата и още не мога да се вдигна на крака. Да, има леки, хубави промени, но има още доста да поработя, за да стана това, което искам. Искам да преодолея лабилността, която явно придобих от майка ми. И не, не ми е лесно да пиша тези редове, защото винаги съм бягала от мисълта да призная пред себе си това.

Та кое бойно изкуство е подходящо, ще помогне да си върна стабилността, която ми липсва от толкова години?