- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Писна ми да живея!
Как бихте се чувствали ако родителите ви мразеха? Ако собствената ви майка, която ви е родила не и пука за теб и те оставя на произвола на съдбата да се оправяш сам в всичко... ако те пребива всеки ден, обижда и те спира от нещото което най-много обичаш, само защото се радва когато те гледа да плачеш... ще кажете коя нормална майка е такава? Нима има такава майка? Ето че има. Омръзна ми да отивам на училище без пукната стотинка а майка ми да разполага с много пари.Омръзна ми да се прибирам пеша от единия край на другия край на града пеша в най-големия студ само ,защото на никого не му пука за мен.Омръзна ми да ме държи вързана вкъщи да не ме пуска да се виждам с приятели, заради нея ограничих всички контакти в приятелите ми, не ми позволява дори да уча, нещо което другите майки насърчават децата си.Немога да живея повече така... дните ми минават седейки вкъщи в една стая, която шреди беше килер...Незнам защо съм родена изобщо.. само да страдам??? Днеска смятам да прекратя живота си! Според вас има ли смисъл да живея ако ми каже някой само една единствена причина евала ще му направя!
тази жена наистина не е нормална![]()
Нямаш ли баба, дядо, някой роднина при които да отидеш да живееш ?
опитвала ли си да говориш с нея? питала ли си дали те обича и защо ги прави тези неща..?
НЕДЕЙ!!!!!!!! това,че в момента всичко ти се струва ужасно неозначава,че винаги ще бъде така.Скоро всичко ще си дойде на мястото(предполагам)след всички лоши моменти идват и хубави.Днеска смятам да прекратя живота си!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Избягай от майка си и отиди при някоя твоя приятелка, съмнявам се, че ако й кажеш какво се случва ще ти откаже.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Споко,всяко зло за добро.И на мен тая година ми е адски кофти(да не говорим за миналия месец),но знам,че в живота всичко се връща и както се вика всяко зло за добро.Вмомента ти си в тежък период => ти предстои хубав-не те съветвам да си прецакваш бъдещите хубави мигове...
Баща ми работи по корабите.Ако го видя веднъж на 5 години ще е голяма работа. Той даже не пони как изглеждам. Други роднини нямам.... При приятели Окай ще живея до едно време, но до кога? Нали ще си изредя приятелите и в всеки ще спя примерно по седмица две а след това? Малка съм немога да си намеря работа никъде в този скапан град поне някакви пари да имах ...
Първоначално написано от Wwwooow
Отностно това аз като се замисля много рядко съм имала хубави моменти... винаги съм била пренебрегвана от съдбата.Никой никога не ме е обичал и не му е пукало за мен.Миналата година бях изпаднала под същата криза и тоава незнам какво ми стана и започнах да пия по 20-30 хапчета каквито напипам.При което съм паднала в безсъзнание и тъй като майка ми никога не ме е водила в болница когато съм болна винаги ме удряше където ме боли и ме оставяше .. на много пъти съм била на косъм от смъртта , Но не този път се намерих в болницат аи там ме оправиха.Тогава си мислех че щом съм извадила такъв късмет значи можеби скоро ще имам нормален живот и ми е рано да умирам но всъщност не ..
lolipopke
свържи се със социалните-те ще ти помогнат
Не знам на колко години си, нито в кой град живееш, но предполагам, че нямаш 18 години.
Лично аз бих те посъветвал да правиш това което ти казва, за да не те бие или тем подобни. Може наистина да е некъв изрод, но смятам, че тя си има причина да се държи по този начин.
Както и да е, ако е толкова сериозно положението, сигурен съм, че ще успееш да издържиш докато навършиш 18 години. Тогава ще си намериш работа, ще си вземеш неква малка квартирка под наем и ще си живееш живота. Поне така направих аз като навърших 18.
Не слушай какво ти говорят другите, да бягаш от вас или тем подобни. Защото щом нямаш 18 години, майка ти без никакви грижи ще звънне на полицията, ще те намерят и ще стане МНОГО по-зле. Затова изчакай да станеш на 18 и си поеми живота в собствените си ръце.
Успех и горе главата, всичко ще бъде ок![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Ако майка ти те мразеше, надали щеше да иваш достъп до компютър.
А след като ти видях другите ти мнения из форума, например как си се е*бала, не смятам, че си чак толкова ограничена.
Fail!![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
И аз мразя миризмата на кисело зеле във входа,но се примирявам,слагам парфюм и не бера грижи.
Импровизирай и използвай това,което имаш,като си сдухана си идва от теб,майка ти не може да ти забрани личностното ти израстване.Ти,ако не си,няма друг да е.
Busted...EPIC FAIL!Първоначално написано от autista88
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
и косата която продаваш и си купила за 75лв, ако на майка ти не й пукаше за теб нямаше да ти даде 75лв за коса...по-горе писа,че пари за път не ти дава..Първоначално написано от autista88
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И с какъв смисъл направи тема ебавка?
Ще те видим ,ако някой ден наистина изпаднеш в такава ситуация.
Не всичко е толкова розовичко.Има хора,които наистина са обект на домашно насилие,но не ти прави чест да пишеш измислици и да се гавриш.
Споко,скоро и ти ще свалиш розовите цайси и ще ти дойдат проблемите на главата.Тогава може би вече няма да имаш свободно време за писане на подобен тип измислени трагични истории.
ПОРАСНИ !!!
И с какво ти помогна тази тема - при условие,че
е ебавка..Достави ли ти необходимото удоволствие
и забавление...
- Както ти казаха и преди мен,ако майка ти наистина
беше такава,надали ще имаше достъп до компютър..
- Но пък помисли (ако въобще е възможно),ако някога
наистина стане така и да си обект на насилие,тогава
какво ще правиш ? Постави се на мястото на тези хора,
които всеки божи ден търпят това насилие,само защото
няма какво да правят и няма с кого да се свържат,за да
молят за помощ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
то целия и ацц е факе 1 път пише че е на 14 друг път на 16 или 18![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Busted! *Epic Fail*Сега сериозно, не мисля, че е хубаво да се ебаваш с такива неща! Има деца, които са малтретирани всеки божи ден от живота си! Има някои даже дет' са така пребивани, че са изпадали в безсъзнание, това не е шега работа! Въобще не се ебавай с такива работи! Аз преди съм нямала розов живот (Не, че сега имам, но се радвам на това, което все още имам и го ценя!), когато бях много малка, баща ми се напиваше и ни гонеше с майка ми и сестра ми по тъмните нощти в най-големия студ! Връщали сме се, но после пак става същото, докато един ден на майка й омръзна, хвана ме и си вдигнахме, но сестра ми за съжаление трябваше да я остави (Тей, като по право от съда тя трябва да е при него, защото сме от различни майки и ако майка беше взела и нея, щяха да я осъдят, дори до ден днешен майка много съжалява, че не е могла да я вземе, тя я обича като свое дете, поне сега вече всичко е наред, тя преди години замина при майка си в Гърция и сега вече всичко е наред, контактуваме си, много ми липсва, не съм я виждала от 3-4 години, надявам се някой ден пак да я видя, но поне сега чрез интернета си говорим), но вече всичко се оправи и се радвам, че всички са добре!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Темата е една много тъпа шега . Не знам как може да се гавриш по такъв начин . При условие , че има деца , който наистина са подложени на тормоз от страна на родителите им . И нали се сещаш , че при интерес или модераторите подадат сигнал , някоя служба за закрила на децата много лесно ще те открие , защото IPто не е за украса . Предполагам ще е адски забавно , като звъннат на вратата и започнат да разпитват майка ти , разгледат къщата и най-вече стаятата ти , която е преработен килер .
![]()
![]()
![]()
Епик фейл![]()
"Не" се пише отделно от глаголи !
От играта става плачка ...
Бахти скучубрата-а има момичета/момчета наистина подлагани на това-еех нали знаеш-от играчка плачка,глупачка![]()
![]()
![]()
Щом се оплакваш значи не ти е писнало да живееш...
Speed 3 Axela
И мен са ме оставили от малка. смисъл от няколко години и живея сама. А съм на 14. Нямах приятели и също бях в депресия до преди 2-3 месеца и прайх сякви простотии пиех и кво ли още неАма разбрах че като никой не се интересува от мен аз що да се интересувам от някой
и да се съсипвам сама заради други
И така се промених сега съм почнала да излизам постоянно ..и никой не може да ме познае каква бях и каква съм станала
Държанието ми също се е променило.не съм доброто мило момиче от преди
така че не трябва да обръщаш внимание на нищо :P
да ги остайме да умрат тия селяни писнами от техните проблеми ..
хилав софийски дришлио