.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на Sisito941

Опитва се да ме контролира

Здравейте! Имам си приятел от 1 месец..от една седмица се е променил много-ревнува ме от приятелите ми и приятелките ми,дори от брат ми,който е по-малък от мен,иска постоянно да сме заедно,а аз се прибирам след училище да уча,или трябва примерно да гледам брат ми и не мога да съм изцяло негова...Всичко беше без причина..скоро като се видяхме,ми стисна ръката много силно,и сега имам малка синина..не беше такъв,не знам защо така се промени-нито съм се закачала с други момчета,нито нещо повече..кат ому кажа,че не мога да отида след училище в тях и той ми вика:"Да не би да имаш друг?"...Мисля да се разделим,понеже не мога да търпя повече такова поведение,обаче ме е страх малко,че може да ме нарани..Как да постъпя..
    ПП:Аз съм на 16,а той-на 15.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Знаеш какво да правиш... просто събери нужната смелост.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    като за начало се опитай да поговориш с него..
    ако не иска да се пормени, ако ти няма нужното доверие може би не е момчето за теб .. една връзка не можа да потръгне без доверие
    УСПЕХ ~ !

Поговори с него,ако не разбере от дума...с голямата ножица

Та той изобщо има ли ти доверие Ако видиш, че не е на добре работата... както казаха с голямата ножица. Това е само тормоз за тебе
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Благодаря на всички,които отговорихте..Ми най-добре да направя това,което съм намислила-а именно да сложа край,нямам намерение да се тормозя повече..Или може би да му дам някакъв срок да си помисли как ще се държи,и евентуално,ако след това не се промени да го оставя.. Дали ще постъпя правилно,ако направя това?
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Благодаря на всички,които отговорихте..Ми най-добре да направя това,което съм намислила-а именно да сложа край,нямам намерение да се тормозя повече..Или може би да му дам някакъв срок да си помисли как ще се държи,и евентуално,ако след това не се промени да го оставя.. Дали ще постъпя правилно,ако направя това?
    хм.. според мен е по-добре напаров да говориш с него, да му кажеш, че те задушава акто те ревнува постояно, че всеки трябва да има своя лична свобода

От срокове няма да имаш голяма полза. За ще се промени и след време пак ще си покаже цветовете. Но както си решиш. Най-добре му сподели какво ти мислиш за неговото държание и така Сподели си мнението за него с него
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    А дали няма да го изнервиш с тези срокове? + Това е напълно възможно той да приеме казаното от теб като опит да го контролираш, да му налагаш волята си и подобни.

Направо действай.

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Убий го, след това се отърви от трупа
    GTA Stunting

Град
    ^

For you
    I miss you...

Еми според мен трябва да кажеш на твой братовчед,който е на около 20 години например за да му свие малко перките та като го отрежеш да не те притеснява..

Ние вчера се разделихме..след няколко часа той ми писа по скайп..искаше пак да се съберем,аз му казах,че нямам голямо желание..той ми наговори ужасни неща,а после изведнъж му скимна,че може да ме иска обратно при себе си..каза,че една част в него умряла,когато сме се разделили..при него има нещо от рода на:"Когато твърде много говориш за любов,значи не си влюбен"(мисля,че така беше)...той прекалено говори за далечните ни планове заедно и докъде я докара..
    Не бързай като караш!

Супер фен Аватара на kindergarden
    eми значи вече всичко е ОК
    не му обръщай внимание на изблиците вече
    по-скоро при него може би има страх да не остане сам
    за това и те е ревнувал много

Цитирай Първоначално написано от Rounder

+1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-важното в една връзка е доверието .. Сама си направи изводите Знаеш какво трябва да направиш..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Тоя пич май ти няма никакво доверие... ти самата каза, че не си му дала повод за ревност или нещо такова. Само можеш да му кажеш, че с това негово държание те отблъсква и ако иска да продължите връзтака си трябва да се промени. Естествено може да направиш както те посъветваха другите-скъсай с него.

Благодаря ви,че ми дадохте толкова полезни съвети..сега остава да видя как ще продължим да се държим един към друг..ако не се промени.. сам ще си е виновен..вчера като си писахме аз му казах,че ще си помисля дали отново искам да съм с него,той каза няма какво да си помисляш,друг като мен няма да намериш,който да тръгне да ти се моли така като мен да му простиш за всичко..
    Не бързай като караш!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е класическа кифла в мъжки вариант.

За кво ти е мрънкало? Особено пъки частта сурялата част и моленето... кифленски истории....

Стягай се и давай напред. Иначе ще имаш огромен филм.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от pebals

+1

Аз още мога да разкажа..ама никак не искам да ви тормозя.. Ще ви накарам да се чудите как съм издържала с такъв човек 1 месеци нещо..
    Не бързай като караш!

Ако решиш да тръгнеш пак с него първо помисли дали ще можеш да се оттървеш от него при нужда..
    Ако искаш разказвай не ни тормозиш..
    смисъл нали за това е създадена тая тема..да ти помогнем ..

Повече от фен
    +1

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Опитва се да ме контролира

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Здравейте! Имам си приятел от 1 месец..от една седмица се е променил много-ревнува ме от приятелите ми и приятелките ми,дори от брат ми,който е по-малък от мен,иска постоянно да сме заедно,а аз се прибирам след училище да уча,или трябва примерно да гледам брат ми и не мога да съм изцяло негова...Всичко беше без причина..скоро като се видяхме,ми стисна ръката много силно,и сега имам малка синина..не беше такъв,не знам защо така се промени-нито съм се закачала с други момчета,нито нещо повече..кат ому кажа,че не мога да отида след училище в тях и той ми вика:"Да не би да имаш друг?"...Мисля да се разделим,понеже не мога да търпя повече такова поведение,обаче ме е страх малко,че може да ме нарани..Как да постъпя..
    ПП:Аз съм на 16,а той-на 15.
    Това е комплекс. Почти невъзможно е да се излекува, като че ли е наследствено и е на човек в гените. Подсъзнателно е комплексиран от факта, че не е достатъчно добър за теб и, че ти може да си хванеш друг. Чувството за притежание от друга страна е също фактор. Не ти трябва да си имаш работа с такива психясали идиоти. От сега нататък още по-зле ще става, но изборът си е изцяло твой. Колкото по-късно го отрежеш, толкова по-неочаквани последствия може да има.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си