Здравейте!
В момента уча в А.С. Попов,и не ми харесва особено.
8ми клас съм в момента и мисля да се местя в 7мо соу в паралелката с английски език.
Чувал съм че е наркоманско даскало,но по добре от Попов.Попов е лепиларско по скоро хаха...Поне квартала.
Еми кажете ми мнението ви за даскалото,моля ви и ако има някое по хубаво с английски език, кажете. Не искам втора английска,а за първа нямам шанс май...И да имам пак не искам хаха.
Лично мнение не мога да ти дам..Не съм от София,но пък се чуват само хубави неща за него...
Погледни ако искаш и тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=182523 - може пък и да ти помогне с нещо
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси SmilezZz
Но все пак искам да чуя и по нови мнения
Ако някои е от там или има мнение да пише
Само да не е че е наркоманско даскалото,разбрах това
не ме бърка,свикнал съм, а и може да не е толко зле колкото казват![]()
За тези наркомански работи - изобщо не обръщай внимание..Тези слухове ги има навсякъде...Да,вярно,че навсякъде има наркомани,но пък за разлико от това - предполагам,че училището може да защити в такъв случай учениците си..
Относно училището - чувала съм доста добри неща..Но все пак най-добре ще ти кажат хората,които учат там..
Хайде..Успех
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами познавам доста хора от там и ми се струва някак си, че не учат много много. Пък и имало някаква Капка Николова, която била много злобна![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.