- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- East side или west side
Май няма такава тема давайте мнение в анкетата
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
East side Fat Joe все пак \/
снууууууууп
Знам,че едното е където пеят за жени,коли,пари, а пък другото е за наркотици,гета,ала бала,като Еминем![]()
Но кое кое е?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Snoop от east....бате за кво пускаш теми като не знаеш за кво става въпрос..
В момента East.
Попринцип - West. 2pac.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Всични известни черни рапъри като Lil Jon, Lil Wayne, Snoop Dogg, 2pac, The Game, Ludacris, Ice cube са от West Side
Не мисля, че е редно да слагаш имена като 2Pac, Ice Cube, The Game и Снууп до тези на Малчовците.Първоначално написано от razores
Не си прав.
Notorious B.I.G, Nas, Jay Z, Wu Tang, Mobb Deep, DMX, The Fugees, Jedi Mind Tricks и много други, но за всеки фен на този стил и дори на такива, които не слушат рап, тези имена трябва да са известни.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Бе ти Атланта знаеш ли къде е ?? А Ню Орлиънс ???Първоначално написано от razores
![]()
От атланта са Lil Jon и Luda, a Waynе е от Ню Орлиънс ! ... Атланта е почти на източното крайбрежие [East], а Ню Орлиънс е на ЮГ ! (т.е. South Side не East или West) ... Къде ги прати ти ? Уест Сайд били... Дрънци !!!
Те колко разбираш и ти ... И Lancelot е прав .. Уейн, Луда и Лил Джон НЕ бива да ги слагаш до толкова велики имена.. Т'ва че са продавани не ги прави добри ..![]()
Хмм,...
North Side, хах (:
Сиреч Минесота, Rhymesayers Entertainment ftw (:
Подписът ми се скатава някъде тук.
....или тук.
Бе, какво общо има ludacris, lil wayne и lil jon с West side? Къде бъркате тези, с Tupac, Notorious B.I.G, Snoop dogg, Eminem?
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Аз не мисля, че те имат общо с РАПА за тва си мълча.
УЕСТСАЙД ФОР ЛАЙФ![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
50 cent e beast from the east
нали в някой песни фифти самуил пее i'm the beast from the eastПървоначално написано от SuccessBaby
Еми той е от Queens [New York], тейче си прави сметки от къде е, но тоя никога не мога да го призная за рапър, само се перчи с парите си!Че ся заряза музикалната си кариера и се отаде на "актьорското" си майстворство!Първоначално написано от LuxurySk0B
Ако сте гледали негов филм, знаете за к'во говоря, този въобще, ама въобще няма "актьорска" дарба, пък ми се запътил към Холивуд.Тая година ще излиза един много як филм, казва се 13 / Кавър на един Френски филм /, но за мое голямо съжаление, няма да мога да гледам филма, тъй като този е там и ще развали целия филм!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
50 самуил си е мн як клипчета песни всичко и филмите са му яки
Да, бе!Т'ва ако можеш да го наречеш "актьор", но всеки си има мнение, няма да те нападам (: Просто казвам, че 50 няма място в киното, но това си е мое мнение..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac