- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лошо време и летни дрехи
Времето се развали,а за края на учебната година съм си купила всичко.Рокля,страхотни обувки и т.н. а с това време всичките ми планове се прецакаха.Сега един вид трябва да ходя със старите дрехи,а има едно момче,което много харесвам и исках да го впечатля...Вие какво мислите да правите с летните си дрехи?Много се чудя дали ще е странно ако е около 22 градуса и видите някое момиче с лятна рокля и отворени обувки,какво ще си помислите?"Тая е луда?"![]()
Бихте ли се облякли с летни дрехи ако времето е кофти?Не става въпрос дали ще ви е студено,като изключим това.
Аз принципно не се интересувам толкова много дали ще ми е студено или ще ме болят краката след носенето на обувките,стига да изглеждам добре.
Мисля, че преживяваш една огромна трагедия, непонятна за хората, които смятат, че краят на учебната година не представлява събитие, заслужаващо специално облекло.
П.П.: На колко си години, че още живееш с илюзията, че момчетата се впечатляват от облеклото? Била съм свидетелка, че в долнопробните дискотеки е точно така, но за Бога ти отиваш в училище! "Не става въпрос за това дали ще ви е студено"...Тогава за какво става дума, не мога да разбера? Ходи облечена, както искаш, но не си прави илюзии, че на някого му пука дали ще си в рокля и токчета или дънки и кецове. В крайна сметка ти ще се чувстваш дискомфортно, ако не се е съобразиш с времето. Елементарно е.
Не е огромна трагедия,просто рядко ме забелязват в училище и поне в последния ден исках да направя някакво впечатление,това лошо ли е?
Правила съм го и аз този номер.(през ученическите ми години) Зависи от това дали ми е студено или не.
А и къде ще е тържеството ти ... на открито или на закрито .Ако е на закрито няма проблеми. Облечи се както ти желаеш, но си вземи и някаква подходяща връхна дреха ... успех![]()
Прогнозата гледа ли :Д![]()
Топло ше е бе, споко :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
За мен значение няма какво е времето, ходя с това,което ми е кеф.
ПС: ira90 много ме кефиш ,ако си това ,ти на снимката.![]()
Облечи се както си си решила- там рокличката.. ( и го дават да е топло)![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Щом си решила и не ти пука,че ще ти е студено - облечи си рокличката..Хорското мнение да не те интересува..А и наистина го дават да е топло,споко![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То и аз сега си шляпам във вятъра по къси поли и потници.![]()
Мерси, да аз съм, напълно натуралнаа и леко закачлива ...Първоначално написано от mincheto
![]()
![]()
Щом цяла година не те е забелязал,едва ли сега като сложиш 1 рокля ще му направиш впечатление,освен ако не е поредният повърхностен идиот,който се впечатлява от такива неща.
Облечи се както ще се чувстваш добре,не го прави само за да се харесаш на другите.
Не бих носила летни дрехи при такова време. Предпочим да ми е топличко, отколкото да умра от студ![]()
Първоначално написано от Molzinka
мхм ..Първоначално написано от Molzinka
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Сега се сетих-вчера беше гадно време ,а в четвъртък се засичам с един готин.Но не ми пука-облякох дълъг ръкав ала бала .Хаа да няа да мра заради него![]()
Не те интересува дали ще ти е студено или ще те болят краката, стига да изглеждаш добре?! Олее дааа, едно момиче с къса рокля и настръхнало като таралеж е такава секси гледка!
А ако цяла година си ходила обикновено облечена и ся се изтъпанчиш с няква рокля, резултатът ще е по-скоро отрицателен.
Аз си ходя с дълги панталони и потници/блуза с къс ръкав. Евентуално и тънко лятно якенце.
Аз лично не бих,защото си е студено,но ако изключим този факт(почти невъзможно за мен)изобщо не ме интересува какво ще си каже някой.И аз си накупих летни дрешки,ама явно ще нося нещо само на 30(уж ще е топло).Колкото до момчето едва ли ще се впечатли от новите ти летни дрехи.. ;]
хах, и на мен утре ми е дипломирането,времето ще е кофти като днес, НО аз ще си отида, както съм решила, ако ще камъни да падат от небето ии.... да, лятно е облеклото ми, така че да не ти пука![]()
Мене попринцип не ми е студено.Адски странен човек съм.Понякога дори зимата притичвам от даскало до магазина по къс ръкав о.О хората ме гледат като теле и ми се чудят как не съм се разболяла.
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Абе 22 градуса си е топло. Аз лично ходя с някое потниче или тениска. Е, ако на самата тебе ти е студено е друг въпрос!
тия дни ходех по къс ръкав и дълги панталони. Ако не бяха наще и по къси панталонки щях да тръгна. И мен времето не ме грее, ходя с тва, с което ми е кеф![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ти на принципа "От студ умри, гъзар бъди" ли си?
Пък и не ми се вярва само защото си с рокля момчето да те хареса или пък забележи...
пп: много се дразня на всички, които голямо гласене се гласят за края на учебната година![]()
аз пък ще ида със стария си анцуГ и най-смотаната тениска![]()
Това си е личен избор,няма какво да се дразниш на останалите. ИИи да ,понякога съм на този принцип,когато съм в настроение.