.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

След като й казах, че я обичам, тя ме отблъсна.

Здравейте!
    Харесвам едно момиче от 1 година.Тя е от моя клас и вчера реших да й кажа,че изпитвам някакви чувства към нея.На следващият ден в училище тя ми каза,че не ме харесва...Сега не знам какво да правя,а аз не мога да спра да е обичам

Дай и малко време .. не може и тя да има същите чувства като твоите
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом не те харесва - няма какво да правиш..На сила хубаст - не става.."Примири" се с това и си продължавай смело напред..Няма да е единствената,която ще срещнеш...Не си заслужава да пропиляваш тийнейджърските години в депресия
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Тая я забрави ,и набележи следваща цел,още повече че сте в 1 клас.
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Щом не те харесва - няма какво да правиш..На сила хубаст - не става.."Примири" се с това и си продължавай смело напред..Няма да е единствената,която ще срещнеш...Не си заслужава да пропиляваш тийнейджърските години в депресия
    И усещам как авторът ще каже : " лесно е да се каже ! "
    Познах ли ?
    FUCKтически не ме интересува

Лесно е да се каже...

@simi4ka,врачкаа!

Лесно е и да се направи,или ти харесва повече да се оплкаваш
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами ти бил ли си близък напреди с нея смисъл така да си говорите повече или не сте си говорили хич и си се натрапил с обичам те
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    ами ти бил ли си близък напреди с нея смисъл така да си говорите повече или не сте си говорили хич и си се натрапил с обичам те
    Не сме си говорили преди

В 1 клас сте и не сте си говорили ?!
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от DuMbErRr
    Не сме си говорили преди
    еми ето неможе ей така някой да ти се яви и да иска да тръгнете първо трябва да я свалиш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не сме си говорили преди
    еми ето неможе ей така някой да ти се яви и да иска да тръгнете първо трябва да я свалиш
    Да ама ти вече си й казал че я харесваш така че няма да се получи...
    Избери си някоя друга
    Addicted to Addictions

Град
    Русе
    Добре де, как така ще й казваш, че я обичаш, при положение че не сте говорили толкова много?!
    Не сте се срещали, излизали.. Сигурно не я й познаваш много. Това НЕ е същото като "обичам те".
    Това, че те привлича, не значи, че непременно имаш такива чувства. Затова се казва, че я "харесваш".
    Както и да е, похвално е, че си намерил смелост да й кажеш, но друг път знай да не ги стресираш така.
    Който и да е, ако ще да ми е супер приятен, ако дойде и ми изтърси "обичам те".. Изобщо няма да си помисля хубаво.

Направил си го, свършило. Наистина друга си ХАРЕСАЙ, не обичай толкова бързо.
    Успех..

голяма работа.. продължаваш напред.. тя няма ей така, от нищо, да започне да те харесва.. според мен е загубена кауза.. потърси си друга..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Е баш загубена кауза.. просто се опитай да се държиш приятелски с нея, в такъв смисъл да те опознае.
    В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    След два месеца ще тича след теб. Почти сигурна съм.

(В повечето случай става така. "Каза ми, че ме харесва, аз избягах, но сега съм лудо влюбена в него" - току виж ти не си изключение.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    Ако искаш да останете поне приятели.. опитай се да спечелиш доверието й, да ти вярва и повярвай, че ще се почувстваш по-добре, ще ти е приятно да ти споделя, пък и ще опознаеш самата нея

УСПЕХ !

Повече от фен
    Град
    плд
    Не сме си говорили преди
    така си е ...както другите казаха ти един вид си я стресирал :S ... просто можеш да кажеш, че я харесвах, но наистина за любов (поне според мен ) е трудно да се говори щом не общувате. Ти не познаваш характера й. Недей толква бързо да споменаваш, че обичаш някой. Най-напред го опознай. ;]]
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Ем човече...Опитай се да се сприятелиш с нея..да й спечелиш доверието поне..Това е начинът.. Ако продължава да те отблъсква...просто се откажи..колкото и неприятно да звучи..Но наистина няма да има смисъл да те прави на глупак

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    уникалната простотия....не си говорите,не сте дори приятели и ти след година й изцепваш от нищото,че я харесваш...дори и да е имала симпатии много ясно,че ще те резне...не ти ли мина през главата идеята първо да я опознаеш,да си говорите,да станете приятели и че така шанса ти е по-голям..или викаш тя е ясновидка ибез да те познава те обича безумно и е готова да ти скочи
    деца...
    ПП кажи,че си на 10....моля те-иначе съвсем ще се отчая

Лесно е да се каже...

@simi4ka,врачкаа!
    шшш аз кво ви казвам , че симам свръхестествени способности ! Вие в мен ли се съмнавате
    FUCKтически не ме интересува

Обичам те !

Преди време и на мен ми се беше случило същото - от нищото той ми каза че ме обича. Думите "Обичам те" са много силни. Напълно съм съгласна с останалите - сприятели се с нея, макар че надали ще ти е лесно след това което си й казал , предполагам че ще страни повечко от теб, защото той принципно наистина си ме стресна. Както и да е, това си е твоята темичка, няма да разправям как съм постъпила аз и да разтягам локуми.. Опитай се да й покажеш че си приятел от една страна, а от друга - всичко ще се нареди, или поне да се надяваме!
    Друг е въпроса, ако не те харесва - не е първата, не е последната!! (както казваше баба ми ) Има толкова много момичета че направо да незнаеш от каде да започнеш, така че спокоз!!
    Айде успех!!
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Говорете си, опознайте се и може да се получи нещо, ако не поне ще сте приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си