- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ :))))
абе все се чудя напоследък как като някоя момиче ми хареса и стои някаде околко мене примерно в двора на училището да се запозная с нея така де да я заговоря се сещам само за някви изтъркани раоботи и затуй нищо не съм пробвал някой ако има опит да сподели![]()
Купи и близалка и и я дай вместо цвете... Абе хора, що за въпросиОтиваш и и казваш "Здравей. Аз съм чичо Тошко. Приятно ми е"
А и като глевам това, което си писъл "като някоя момиче ми хареса" ти плейбой ли ще ставаш![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
да е лек ще й кажа как са казвам и тя ще ми каже мен ко ма ебе ай нмз ... точно тъй става да знаеш
ако пушиш , поискай и запалказа др не се сещам
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
да ама аз не пуша ама въпреки тва пак може да са пробва ама пак нищо няма да стане ще ми даде ще я върна и тва е :Д
Ако момичето има някакъв интерес към теб би трябвало да продължите разговора като се запознаете , а не да ти отвърне както по горе каза .
Ако не ти идва отвътре завързването на разговор, тук няма как да те научим. Най много да ти кажем още няколко "изтъркани фрази".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
изкопай от някоя мацка телефона й иии може да почнеш да и пишеш смси.. евентуално ако така не те устройва направо да пратиш един анонимен смс със скайпа ти и да кажеш, че тоя ти е метнал око и иска да те чуе.Явно си срамежлив..
What if.. ?
Ей това е голяма глупост, да ме извиняваш. Само 10-12 годишни биха се хванали. Не знам ти как би реагирал, но аз лично не бих била впечатлена от анонимни смс-и, да не говорим, че директно бих казала на нахалника да ме остави намира.Първоначално написано от fatal4o
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми извинявам те ама кво друго да му кажа след като го е срам да ходи да й каже едно здрасти поне?Първоначално написано от TheBeliever
Щом не му идва от вътре за разговор да завърже .. като се засекат някъде може да се усмихне и да каже едно здрасти. Пък може да го повтори .. и вече от реакцията й зависи дали на нея той й е приятен..
What if.. ?
Най-лесно можеш да се запознаеш с някое момиче чрез общи приятели/познати/съученици. Като харесаш едно момиче, ако познаваш някой от приятелите й или компанията й отиваш да поговориш за нещо с него и така се запознаваш. Ако се знаеш с момичето само по име, физиономия или скайп/фейсбук започни да я поздравяваш и постепенно завържи разговор, усмихвай й се или дори й намигни ако искаш.. Също би могъл да й дадеш път на входа в училище/автобус и да подхвърлиш някаква закачка.. примерно..![]()
Не съм момче, но ти казвам от личен опит как са се запознавали момчета с мен.. :]
Успех и дано съм била полезна.. :}