- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да забравя
а мина повече от месец -.-
защо защо защо![]()
Е че то ако за един месец ставаше тоя номер със забравянето, нямаше толкова хора да пишат по тея форуми ..
Какво да ти кажа.. и по-тежки случаи има ми се струва.. от 5 месеца я познавам... преди 2 месеца тръгнахме не за дълго и от 2 месеца и половина за миг не ми е напуснала главата .. тва момиче
за кратко време подивях по нея...
What if.. ?
Че какво е един месец и малко отгоре?![]()
На сестра ми още й се пълнят очите като чуе името на ония, а вече мина година и два месеца.
А една приятелка от 6 месеца не може да се отърве от... мислите, спомените за него, и всичко което върви в комплект с тях.
Не че искам да те плаша, но... доста ще почакаш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
onestar,много те бива за окуражителка![]()
![]()
Факта че някой е страдал с години не значи че и на теб ще ти отнеме толкова време,не го мисли - колкото повече го мислиш толкова по-лошо ще става.Намери си някъкво занимание ,прави нещо ,излизай повече - ти си знаеш.
☆ Addicted to Addictions
Нали?Първоначално написано от BgHtH
Иначе не съм си поставила за цел да я окуража или обезкуража...
И не исках да прозвучи така сякаш и на нея ще й отнеме години... просто... как може да се вайка за един месец?
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вярвай,че можеш и ще успееш.. Не мисли за спомените, опитай се да се разсеяш,погледни напред, запознай се с нови хора
Не мога значи не искам
айде УСПЕХ ~ !
ти след 1 месец ли се надяваш да забравиш?да не те стряскам, ама при мен мина година и още не съм го забравила..
Клин клин избива ... Има и други
You believe but what you see
You receive but what you give
ЦЯЛ МЕСЕЦ!? Не може да бъде.
Моме, мен една мадама две години не ми излиза от главата, ти... Боже, родителите ви не си ли приказват със вас?
Първоначално написано от babatigosho
theImmoral,какво общо имат разговорите с родителите с темата![]()
Май съм много тъп да схвана
☆ Addicted to Addictions
прави неща за себе си.Дори,ако трябва смени си прическата,цвета на ксоата или нещо промени по себе си.Аз лично постигнах много с това.Също така може и да отидеш на места,където до сега не си можела,но си искала,да направиш това,за което все не ти е оставало време.Не стой сама и не мисли за това,което е било.Забавлявай се повече.Само от теб зависи колко още ще страдаш.Горе главата и смело напред.Има пред теб много.Не да се отчайваш толкова лесно.
Аз съм тъп, че зададох такъв въпрос. Моята майка е много либерална, с нея споделям всичко. Тя ми разказва свои преживявания и впечатления и ми предава своя опит. Не се светнах, че малко майки са така...Първоначално написано от BgHtH
theImmoral Много е хубаво че с родителите си комуникираш на това ниво.
Един месец не е малко време ,така че не се впечетлявай от хората който са страдали с години.
☆ Addicted to Addictions
Охоо .. аз не мога да го забравя от вече година и кусур .. ти месец .. има време.
наистина...много бързаш,изчакай да мине малко времеПървоначално написано от IKnowYou
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
няма не мога има не искам
времеПървоначално написано от CherryS
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
искам да има НЕЩО с което да си изтрия спомените.
нещото като delete![]()
CCleaner или некоя теслаПървоначално написано от CherryS
GTA Stunting
Щеше да е скучно... ако имаше такава опция.Първоначално написано от CherryS
For you![]()
I miss you...
+1Първоначално написано от onestar
Пък и всяко нещо води до друго.. може сега да ти изглежда кофти ама може да те промени по един или друг начин и го погледни от позитивната страна като се надяваш да отиде към хубаво! Fight with it!Има време за всичко!
![]()
What if.. ?
Сода каустик.Първоначално написано от CherryS