.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Не оставяй на мислите да те преборят... Прави това,което обичаш, излизай с мн приятели и не позволявай усмивката да пада от лицето ти! Пък и е нормално да е още в мислите ти след 1 месец... Тръпката си остава за по-дълго, но ще го преодолееш... просто не се вдълбавай в нещата... миналото, минало... нека бъдещето е твоята посока!

Голям фен Аватара на dimi93
    OMFG! Значи аз по-добре от сега да се самоубия! Какво? Страдате за някой човек с години ! Дано никога ама никога не ми се случва.
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от CherryS
    искам да има НЕЩО с което да си изтрия спомените.
    нещото като delete
    Разбира се, че има такова нещо! Аз забравих с манджа от гъби, брокули, моркови и миди. Единственото, което ям от това ястие е вилицата. Ефекта обаче е краткотраен - 2-3 дена, докато ти мине шока от тази гадост....

Настрани от опита ми , пробвай нещо ново - спорт, хоби, даже ако си сменяш маршрутите. Всичко, ново ти ангажира мислите. Айде, успехи.

Ще го забравиш,спокоино много малко време е минало ,ти много бързаш ще мине друг и ще ти завърти главата и спомен няма да имаш от миналия

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    щото си Гера пръдлата
    престани!няма незабравими..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си