- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да забравя
Не оставяй на мислите да те преборят... Прави това,което обичаш, излизай с мн приятели и не позволявай усмивката да пада от лицето ти! Пък и е нормално да е още в мислите ти след 1 месец... Тръпката си остава за по-дълго, но ще го преодолееш... просто не се вдълбавай в нещата... миналото, минало... нека бъдещето е твоята посока!![]()
OMFG! Значи аз по-добре от сега да се самоубия! Какво? Страдате за някой човек с години![]()
![]()
! Дано никога ама никога не ми се случва.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Разбира се, че има такова нещо! Аз забравих с манджа от гъби, брокули, моркови и миди. Единственото, което ям от това ястие е вилицата. Ефекта обаче е краткотраен - 2-3 дена, докато ти мине шока от тази гадост....Първоначално написано от CherryS
Настрани от опита ми , пробвай нещо ново - спорт, хоби, даже ако си сменяш маршрутите. Всичко, ново ти ангажира мислите. Айде, успехи.
Ще го забравиш,спокоино много малко време е минало ,ти много бързашще мине друг и ще ти завърти главата и спомен няма да имаш от миналия
![]()
щото си Гера пръдлата
престани!няма незабравими..