.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Училище вкъщи

Някой има ли си идея как се процидира ? Смисъл с изпити дипломи и други. Ако някой е на домшно училище моля да ми обясни ил дори и да не е ако знае моля.

Самостоятелна форма на обучение ли имаш предвид?

Re: Училище вкъщи

Цитирай Първоначално написано от tonii
    Някой има ли си идея как се процидира ? Смисъл с изпити дипломи и други. Ако някой е на домшно училище моля да ми обясни ил дори и да не е ако знае моля.
    пф как ще преживееш по цял ден да стой увас и да учиш ,друго си е сред съyченици
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    пф как ще преживееш по цял ден да стой увас и да учиш ,друго си е сред съоченици
    Като гледам на теб не ти се отразява добре!!
    Пише се съУченици шматко изсипана такава! Не се излагай,че вече ми се реве от твойте писаници.. в началото беше забавно,ама сега.. Сигурна ли си,че по БЕЛ имаш 4ка?! Да не си объркала с на някоя твоя приятелка оценката от матурата?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Не съм сигурен дали домашното училище е легално във България.
    След навършване на 16 години, обаче, можеш да излезеш на самостоятелна форма на обучение. Учиш у къщи какъвто материал ти кажат и после ходиш на изпити. Само дето не е толкова лесно, колкото звучи.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    пф как ще преживееш по цял ден да стой увас и да учиш ,друго си е сред съоченици
    Пише се съУченици шматко изсипана такава! Не се излагай,че вече ми се реве от твойте писаници.. в началото беше забавно,ама сега.. Сигурна ли си,че по БЕЛ имаш 4ка?! Да не си объркала с на някоя твоя приятелка оценката от матурата?
    Ти някога ще спреш ли да критикуваш хората как пишат и тем подобни работи.Негов проблем си да се оправа!!!

Цитирай Първоначално написано от sti4i
    Ти някога ще спреш ли да критикуваш хората как пишат и тем подобни работи.Негов проблем си да се оправа!!!
    Не е само негов проблем. Ние трябва да четем тея лайна, дето постоянно се бълват.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Цитирай Първоначално написано от sti4i
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ама ти за кого се мислиш? За "хората" ?! Няма да спра да те критикувам,докато си неграмотна и почнеш да пишеш както трябва.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да не би да имаш впредвид СФО (самостоятелна форма на обучние)..Лично за мене тази форма на обучение е много трудна..Няма кой да ти обяснява уроците и ти трябва цял ден да "залегнеш" над учебниците,за да разбереш нещо повече...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    Не съм сигурен дали домашното училище е легално във България.
    Мисля,че е законно.Миналата година сигурно по това време,гледах в На кафе със Гала,едно момченце,което тогава беше 6 клас и говореше баща му,как го убочавал...Беше доста интересно предаване.Ако някой може да го намери,че пак ми се гледа,да пише
    Баща му и майка му били учители,то било много умно,имало много приятели,прочело 700 книги(водел си записки).Абе интересно беше,макар да му се чудех това кибербот(това си е лично моя дума) ли е или дете на 12 години..
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Кофата
    Дистанционното обучение е много гадно. Не го пожелавам на никой.Много по-трудно , по-скучно е , и за да избереш такава форма на обучение означава , че има някакъв голям проблем. Може да е висока степен на инвалидност или отдалеченост от училище на голямо разстояние....ама голямо, колкото е трудно да си представиш ако не си го преживявал.

Аз също го гледах това, но мисля, че плащаха големи глоби.
    Не е нужно да злословите толкова. Самостоятелната форма на обучение не е само за инвалиди, или отдалечени. Зависи много от характера на дадения човек. Аз лично си научавам нещата много по - бързо и след това - шапка на тояга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си