- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не обичам момичето, но пък ....
Доброутро !
Има едно момиче, което ме харесва, хубава е, но не ми е интересна :/
няма тръпка при нея и се чудя какво да правя, като се има предвид, че
до сега съм намал приятелка и не съм се целувал даже, отрязвал съм доста момичета по същата причина (че не ги харесвам), но проблема този път е, че май трябва да мисля с главата.
Няма да е редно да я лъжа, но така поне ще натрупам малко опит и няма да си набивам разни паранои, че съм грозен и, че не ме искат ...
Дайте сега някакъв съвет, само да е умен, не да си почесвате пръстите...
Не се занимавай. Нямаш право да я залъгваш, щом нямаш чувства.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На колко си бе момко? 15-16? не се тревожи, но след като не харесваш момичето не и давай празни надежди...
Съгласна съм. Глупава причина - "да натрупаш опит"..?!Първоначално написано от LadyDi
![]()
Първоначално написано от LadyDi
Ако бях на 16 щях да оставя нещата така, на 19 съм :/
Поне да разбера кво е тва да се целуваш е, баси :S
Вземи разбери какво е това "морал". Колкото и старомодно да ти звучи.
Следващия път като си харесаш някое моме не се срамувай да я заговориш...
Ако искаш да натрупаш опит по дискотеките е пълно с момиченца, които търсят да обменят опитПървоначално написано от 05763
От тях можеш да се понаучиш и на други неща.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Офф те са някакви курви дето ги сърби и се чешат с всеки втори ...Първоначално написано от EndlessVoid
Баси, не знам какво да правя :/
Т'ва е варианта като искаш да трупаш опит. Те там не изпитват такива чувства. Те изпитват нужда да го правят.Първоначално написано от 05763
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Направи опит за не повече от седмица с нея, и после я оставиРано или късно всички са прецакани ! Няма какво да се залъгваме. Пък и ти ще практикуваш малко, и тя ще се забавлява с любимия човек 1-2 седмици
![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Много кофти се чувствам .. просто все едно съм неква отрепка ...
Даа, и после нова тема:"ПОМОГНЕТЕ! запознахме се с едно момче, много е сладък, казах му че го харесвам, събрахме се, стана толкова хубаво но напоследък взе да се отчуждава, дали е в мен проблема или си има друга?"
да натрупаш опит ?!Ти какво wtf Тя не ти е опитен заек . Опитай се да помислиш с ,изглежда малко останалия ти мозък
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
++Първоначално написано от simi4ka
Пробвайте да погледнете от моята страна на нещата ...
-> Приятелка никога не съм имал.
-> Секс не съм правил.
-> Не съм се целувал.
На 19 съм и почти всяка вечер пия, пия за това, че съм едно НИЩО ...
макар да постигам много не съм доволен, вчера си погледнах резултатите от матурите - не са зле, но няма голяма радост в очите ми ...
Последно време даже и на агресия ме избива, добре, че ходя в залата да тръшкам желязо ...
Сутринта ставам с настроение и усмивка, а вечерта си лягам умърлушен .. отчаян :/
Добре, ние си казахме мнението.
Ти си свободен да правиш каквото искаш. Но едва ли точно ние ще ти оправдаем гузната съвест.
Например ако на мене ми го направат- кеф к'во да ти кажа!ще изпадна 1во в бурен смях, после оставям момчето да е с момичето, което харесва и ние с него ставаме добри fr . Ще се радвам,че съм била с момче ,което харесвам. Ама то си зависи до момичето, де.
НОО се постави на мястото на момичето. Ето:
Харесваш едно момиче ама много и тя приеме да ти стане гадже. След време разбираш,че не те е харесвала наистина, а просто е била с тебе за да предобие опит.
Късмет !![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
05763, а тя с какво е виновна за твоите несполуки? Постави се на нейно място. Ти би ли искал да си употребен и захвърлен като носна кърпичка?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Намери си някоя , която ще те обича въпреки малкия ти опит , но за да се получи между вас и ти трябва да изпитваш същото към нея![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
хах, абе лесно ви е на вас .. като не ви е яйцето до задника ...
цял живот да си сам ... възможно е да паднеш и до по-големи низостине знам кво да ви кажа :S
Ако смяташ, че ще те направи поне малко по-щастлив, го направи. Ще ти кажа само още нещо: Ще ти е изключително неприятно да целуваш момиче, към което нямаш чувства и то като се има предвид, че не си се целувал преди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това е единственото мнение, с което мога да се съглася. Напълно.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Първоначално написано от babatigosho
Ти защо си мислиш, че аз ги редя един след друг ? И аз не съм се целувала до сега, нито пък секс съм правила, нито гадже съм имала и не съм единствена.Амаа живота продължава. И даже съм най- щастливия човек на света...Първоначално написано от 05763
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !