- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не обичам момичето, но пък ....
Не е задължително да я обичаш още от сега. Може просто да я харесваш. Ако пък даже и не я харесваш, няма абсолютно никакъв смисъл да проявяваш такъв егоизъм спрямо нея. Това ти го казвам аз, човек с по-голям опит в самотата от теб. От там нататък ти си решаваш.Пък може пък и да я харесаш след време повече. Знае ли човек.![]()
Ти си тъп, нямаш право да си играеш с чувствата на момичето, по замисления от теб начин !
Явно ти си тъпия, защото не четеш ! Не си играе ,а само ПРЕОМИСЛЯ !!!!!Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Много гаден и тъп начин "да натрупаш опит"..А и без това - какъв си ти,че ще си играеш с момичето и да й даваш празни надежди..???
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не се занимавай с нея
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Защото сте жени.Първоначално написано от theImmoral
Целуването и сексът не винаги вървят ръка под ръка с чувствата.
Очевидно си лишен от всякакво чувство за тактичност, етичност и още няколко други "ичност"-и. Щом си готов да паднеш толкова ниско, за да си заплетеш езика с която и да е... действай.
Не ни било яйцето до задника... Това е най-глупавото възможно оправдание.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кой е казал, че вървят ръка за ръка? Ама ако първата ти целувка не включва емоция, за къде?
Ти пък си мъж.
Първоначално написано от babatigosho
Ще ти кажа закъде. Момчето толкова го боли ръката от чикиджийстване, че е готов на всичко... Няма как да ти го обясня. Пък и защо да няма емоция. Емоцията от първата целувка си е емоция. Не е задължително да е емоция от първа целувка с точно определен човек.Първоначално написано от theImmoral
Мъж съм! И съм под прикритие![]()
Аз не казвам, че я няма емоцията от първата целувка, ама я няма *оная* емоция, а първата целувка се запаметява най - силно...
Знам
И аз не го разбирах.
хахахха закъснял си ... ръката отдавна ми е омръзнала, още от преди 2 годиниПървоначално написано от LadyDi
не, че сега не "лъскам бастуня", но го правя много по-рядко...
Хлъц...
Win.Първоначално написано от 05763
Както казваше една приятелка - ВСДТ...
Всичко Свърши До Тук...
![]()
недей да залъгваш момичето напразно,само ще я нараниш така...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Мисля, че ако сега тръгнеш с момичето за единия опит, ще паднеш доста като човек и ако наистина имаш акъл в главата, след това ще ти е още по-кофти. Така че според мен да тръгнеш с нея няма да бъде решение на проблема ти. Отделен въпрос е, че ако тя пък наистина е много влюбена, ще й разбиеш сърцето, а тя едва ли го заслужава...Първоначално написано от 05763
Не говоря просто за седмица или 2, а примерно за месец- два ?
Ще се опитам да я провокирам тя да ме отреже, за да не я наранявам, а да се оттърве от мен![]()
Ставаш все по-жалък.
Човек моят съвет е да не се захващаш,казвам ти го като човек,който го е преживял това.Бйх на 17 и половина в същото положение като теб(е ивал съм гаджета,но в 4-5 клас).И аз си казах нека да тръгна с нея да натрупам опит,но след 2.3 седмици бях хлътнал здраво и се стигна до там,че след първият месец не можех без нея.Вярно е че вече 6 месеца сме заедно,но за този период доста страдах<понякога съм имла чувството,че ще откача,2 пъти ме остави(е и аз и го върнах веднъж де),но в момента и нямам много вяра постоянно си мисля че ще ме остави и се измъчвам.Все пак ти си решаваш,но ако тръгнете не ти го пожелавам това<което се случи на мен
Близо живея до Варна, ако искаш като идвам да се запознаем ?Първоначално написано от LadyDi
Защо?Първоначално написано от 05763
Престанете да четете морал на момчето! Такъв "проблем" на такава възраст е си е "недъг". Защо да не го "излекува" при положение, че вече спомена, че е достатъчно отговорен, за да не нарани момичето? А и не е невъзможно това да не прерастне в любов.
Иначе един съвет от мен. Ако наистина не я харесваш, то и кран няма да може да ти го вдигне.![]()
filmimilmi, ние просто си изразяваме гледната точка, а той продължава да пита и разпитва. Вече веднъж му казах, че ние няма да му оправдаем гузната съвест и да прави, каквото желае.
Може би е време за ключ на темата?
Всъщност, интересното е, че дори само като си говорим "вдигам самолета" .. 0.о
Не би ли искала да се запознаеш с мен ? Не от интимна гледна точка, а просто ей така от любопитство ?Първоначално написано от LadyDi
Не, благодаря ти за предложениетоНе съм чак толкова любопитна.